Та...латински нямаше нито тогава,нито днес,ако някой е изкопчил информация отнякъде, моля да сподели:)))Erastea написа:Латински за начинаещи- утре(вторник) от 07:45 в 292
2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)
И аз май ще уважа латинския....къде трябва да се запиша?И нали той се води факултативен..товст мога да ходя на латински вместо на спорт...че нещо спорта не ми се вмества в програмата..
А,да...ще ми кажете ли и кога и къде са часовете по латински?А изпита после какво представлява?(Защото за спорта де факто изпит няма,само трябва да имаш необходимите кредити)
А,да...ще ми кажете ли и кога и къде са часовете по латински?А изпита после какво представлява?(Защото за спорта де факто изпит няма,само трябва да имаш необходимите кредити)
- I.Ilieva
- В началото бе словото
Здравейте, колеги 
Че спортът е задължителен - ясно. Въпросът ми е свързан с другите факултативни специалности - след като така или иначе ще се правим на активно спортуващи, нужно ли е да "записваме" и останалите - в случая латински и чужд език?
Що се отнася до новата програма - направих си труда да проверя в Методичния отдел - казаха, че вероятно в края на първия или началото на втория семестър ще има нова. Това дава отговор и на въпроса защо от сегашната програма липсва Политология - според администрацията в новия план ще има главно промени относно избираемите дисциплини.
Че спортът е задължителен - ясно. Въпросът ми е свързан с другите факултативни специалности - след като така или иначе ще се правим на активно спортуващи, нужно ли е да "записваме" и останалите - в случая латински и чужд език?
Що се отнася до новата програма - направих си труда да проверя в Методичния отдел - казаха, че вероятно в края на първия или началото на втория семестър ще има нова. Това дава отговор и на въпроса защо от сегашната програма липсва Политология - според администрацията в новия план ще има главно промени относно избираемите дисциплини.
Ако имаш желание ги запиши, иначе не си длъжна щом са факултативни. Някои хора просто знаят за стария учебен план, където спортът също беше факултативен, а сега вече е задължителен.I.Ilieva написа:Здравейте, колеги
I love Deny ! 
Идвай в туризма. Там винаги има места и както каза даскала -> "Днеска е слънчево, затова няма да ходим никъде. На поход се ходи само когато вали и е влажно и кално"...hypnosssa написа:Охх..добре щом е задължителен...ама как да отида на тая тъпа каланетика в сряда от 11:30,като до 11 сме на лекции![]()
Освен да запиша друг спорт...ама то вече за кой ли спорт има места...
I love Deny ! 
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
О, офертираш, аuNDiDo написа:Идвай в туризма. Там винаги има места и както каза даскала -> "Днеска е слънчево, затова няма да ходим никъде. На поход се ходи само когато вали и е влажно и кално"...hypnosssa написа:Охх..добре щом е задължителен...ама как да отида на тая тъпа каланетика в сряда от 11:30,като до 11 сме на лекции![]()
Освен да запиша друг спорт...ама то вече за кой ли спорт има места...
Love, life, meaning ...
OVER
Вие всичките сте луди. какви лекции, какви глупости? Тези лекции за нищо няма да ви помогнат, защото ви се казват 5% от това, което трябва да знаете. Лектора няма интерес да ви каже на лекция всичко, защото все пак трябва да му купите учебника..............и той хляб яде все пак. Подучух, че сте имали някакъв изрод, който задавал въпроси след всяка лекция и още от сега си мъкнел Конституцията под ръка....................ех тея не разбраха ли , че със зубрене юрист не се става.