Избори за декан на ИФ
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
...доц.Пламен Митев
втори доц. Петър Делев
трети проф. Христо Матанов
втори доц. Петър Делев
трети проф. Христо Матанов
Последно промяна от www на 16 Окт 2007, 18:13, променено общо 1 път.
На спечелилите - честито! На загубилите - след 4 години пак!
Днешното зрелище в 23 ауд. беше поучително...
Проф. Г. Бакалов не може да се кандидатира поради ограничения в ПУДСУ, които не бяха премахнати от последното Общо събрание на СУ.
Общото събрание на ИФ гласува резолюция в подкрепа на учителската стачка.
Проф. Г. Бакалов не може да се кандидатира поради ограничения в ПУДСУ, които не бяха премахнати от последното Общо събрание на СУ.
Честито!
Някой да има случайно програмите за развитие на всеки 1 от тримата?
Някой да има случайно програмите за развитие на всеки 1 от тримата?
Епа язе не бех.Ти случаено да не си бил тамо?Joker написа:На спечелилите - честито! На загубилите - след 4 години пак!
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
А по каква причина не се е кандидатирал за ректор на СУ?Moriarty написа:това "случайно" ли ?Joker написа: Проф. Г. Бакалов не може да се кандидатира поради ограничения в ПУДСУ, които не бяха премахнати от последното Общо събрание на СУ.
.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
Да, колега - помня през 2003г. какъв беше напливът сред колегите да участват в гласуването. Имам собствено мнение, добре подплътено с доводи, относно колегите, които си бутат ту в Студ. съвет , ту за отговорници на курса... но не е тук мястото да го споделям.Dobromir написа:Ами не е бил, но има големи шансове да стане, предвид липсата на официално обявени кандидати. Той е един от най-смислените в ИФ.koppakabbana
Аз имам въпрос - малко е извън темата - проф. Матанов бил ли е някога декан на ИФ?
Иначе по принцип в този факултет е малко опасно да те "нарочат" за Кандидат, защото обикновено се решава супер неясно и странно.
През 2003 г. студентите избрахме проф. Илчев, защото никой не очаваше, че в Общото събрание на факултета почти ще се запълни студентската квота и бяхме 12 или 13 души. Тогава всички си мислеха, че е ясен кандидата и гледаха на проф. Илчев малко несериозно, защото искаше реформи.
Сега не знам какво е дереджето и има ли изобщо избрани студенти, които ще бъдат на общото събрание на ИФ. Имало е избори онзи ден, ама ако не ги оспорват, нямам идея какви квоти са запълнили и изобщо дали са избирани представители за Факултета (освен за студентския съвет и общото събрание на университета).
По темата - много се радвам за доц. Митев, заедно с проф. Матанов - моят фаворит за поста, се надявам да да водят ИФ все така напред!
Тримата кандидати си изнесоха платформите в устен вид.
А за ограниченията в ПУДСУ - май не са случайни. Отговаряха на предишна редакция на ЗВО и Общото събрание на СУ реши да не променя ПУДСУ - така не могат да бъдат избирани преподаватели, които в рамките на мандата навършват пенсионна възраст. Конфликт на поколенията, вероятно...
Иначе балотажите за ФС и делегати на ОС на СУ продължават.... Затова още няма ФС и зам-декани.
Да, живите помним и 2003 г.....
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
Лека-полека започвам да разгадавам кой си ти, колега.Joker написа:"И аз там бях, пих и ядох, по брадата ми тече, в устата ми не влезе..." - така завършват част от приказките около поредния хепиенд, изразяващ се обикновено в сватба...
![]()
Тримата кандидати си изнесоха платформите в устен вид.
А за ограниченията в ПУДСУ - май не са случайни. Отговаряха на предишна редакция на ЗВО и Общото събрание на СУ реши да не променя ПУДСУ - така не могат да бъдат избирани преподаватели, които в рамките на мандата навършват пенсионна възраст. Конфликт на поколенията, вероятно...![]()
Иначе балотажите за ФС и делегати на ОС на СУ продължават.... Затова още няма ФС и зам-декани.
Да, живите помним и 2003 г.....
Щом няма да има кандидатура на така уважавания от мен проф.Бакалов, аз съм ЗА проф.Илчев, с две ръце!
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Като разбереш кой е, прати ЛС, моля!koppakabbana написа:Лека-полека започвам да разгадавам кой си ти, колега.Joker написа:":
Щом няма да има кандидатура на така уважавания от мен проф.Бакалов, аз съм ЗА проф.Илчев, с две ръце!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."