Тема за почитателите на хоръра и трилъра!
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Ira_dei
- Драскач
Тема за почитателите на хоръра и трилъра!
Тук предлагам да се обсъждат всички интересни предстоящи заглавия на гореспоменатите 2 жанра,а също и впечатления от любими филми и т.н
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
- Ira_dei
- Драскач
Любими филми:Тексаското клане,Предизвестена смърт 1,Последен изход-1,2,3;убийствен пъзел-всички части;Злите Мъртви 1;Поличбата(старият вариант);Тунел на смъртта;Ефекта на пеперудата 1 и много добро впечатление ми направи този който сега върви по кината базиран на роман на Стивън Кинг-"1408",определено си заслужава да го гледате
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Айде и аз да се изкажа като почитател
Голяма част от любимите ми филми се припокриват с тези на ценителя над мен
Ще добавя само "Мълчанието на агнетата", "Ханибал", "Те", "Когато падне мрак"...и голяма част от нещата на Стивън Кинг, но по-скоро като въздействащи, отколкото като страшни.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Две ръчички!!^PrincessA^ написа:Айде и аз да се изкажа като почитателГоляма част от любимите ми филми се припокриват с тези на ценителя над мен
Ще добавя само "Мълчанието на агнетата", "Ханибал", "Те", "Когато падне мрак"...и голяма част от нещата на Стивън Кинг, но по-скоро като въздействащи, отколкото като страшни.
От продукциите,които излизат в последно време честно казано,почти нищо не може да ме заинтригува...сюжетите са сходни и предсказуеми.
Гледах "Mr. Brooks" и не останах разочарована,но той си е трийлър...а на мен ми се гледа ужас в истинския смисъл на думата.
П.П. Май и аз ще взема да го гледам "1408",добри отзиви се чуват за него...пък и съм фенка на Кинг
Последно промяна от Carmilla на 16 Окт 2007, 14:18, променено общо 1 път.
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Ira_dei
- Драскач
много е добър 1408...просто като излязох от мола не знаех къде се намирам...
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Голяма част от тези филми съм ги гледала с приятели и сме се смяли на някои места. Предизвестена смърт не ми се стори като хоро изобщо, но филмчето ми хареса, а Ефектът на пеперудата ми е доста любимIra_dei написа:Любими филми:Тексаското клане,Предизвестена смърт 1,Последен изход-1,2,3;убийствен пъзел-всички части;Злите Мъртви 1;Поличбата(старият вариант);Тунел на смъртта;Ефекта на пеперудата 1 и много добро впечатление ми направи този който сега върви по кината базиран на роман на Стивън Кинг-"1408",определено си заслужава да го гледате
А за кое Тексаско клане става дума? Най-новата версия ли? Аз гледах тази от 1986 и заспах. Беше ми доста глупавичка

- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Трилърите са твърде всеобхватна тема, затова ще се концентрирам върху хорърите
Любимите филми - "The Thing", "Alien Quatrology", "Predator", "The Shining", "28 Days/Weeks Later", "The Ring" (Странното е, че американският римейк ми хареса повече от оригинила "Ringu". И въобще нещо не мога да разбера какво толкова ги хвалят японските хоръри), "Saw", "Hellraiser", "A Nightmare on Elm Street", "Resident Evil"...
Сега чакам Resident Evil: Extinction да се появи по нашите кина. Чух че бил бозица, но все пак ще отида да го гледам. Най-малкото заради Мила Йовович
Любимите филми - "The Thing", "Alien Quatrology", "Predator", "The Shining", "28 Days/Weeks Later", "The Ring" (Странното е, че американският римейк ми хареса повече от оригинила "Ringu". И въобще нещо не мога да разбера какво толкова ги хвалят японските хоръри), "Saw", "Hellraiser", "A Nightmare on Elm Street", "Resident Evil"...
Сега чакам Resident Evil: Extinction да се появи по нашите кина. Чух че бил бозица, но все пак ще отида да го гледам. Най-малкото заради Мила Йовович
- lady_di
- В началото бе словото
Не мога да пропусна и "Петък 13", филмът е култов за времето си и определено има моменти, когато ефектите са в "пъти" над сегашните предсказуеми и посредствени хорърчета!
Halloween е страхотен, тръпката от него е неописуема!

Halloween е страхотен, тръпката от него е неописуема!
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!!!