Ще ви пука ли, ако от утре няма СУ “Св. Климент Охридски”?
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- deckmaster
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: втори
- lost_trust
- В началото бе словото
don`t care
Като се энам ква съм непукистка,най вероятно няма да ми пука и грам.
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- gusto_maina
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Нека и аз се изкажа по темата.Алма матер е институция в България.Изчезването й, което звучи като научна фантастика, е според мен невъзможно.И ако някои са отчаяни от СУ... моля колеги огледайте се и вижте какво става в другите ВУЗ-ове.По-добре ли са от СУ?Вярно е че много неща трябва да се променят, но все пак сме най-добрият и качествен университет в България.Мога да ви дам и един прост пример.Вижте къде са завършили 80 % от известните български политици.За тези които ще кажат, че това не е най-правилния пример, аз ще кажа че е...И то защото каквато и да е управляващата класа тя все пак има важно място в обществото и далеч не всички са боклуци.
Не мисля, че като учим в СУ трябва едва ли не да се самозабравяме, но не трябва и да плюем по Университета...
Който знае какво значи Алма Матер добре ще си отговори и на въпроса, ако не съществува СУ, ще съществува ли висшетп образование в България?
Не мисля, че като учим в СУ трябва едва ли не да се самозабравяме, но не трябва и да плюем по Университета...
Който знае какво значи Алма Матер добре ще си отговори и на въпроса, ако не съществува СУ, ще съществува ли висшетп образование в България?
СУ си е СУ
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Re: Ще ви пука ли, ако от утре няма СУ “Св. Климент Охридски”?
Защо половината хора в тази тема са в едната крайност, другата половина-в другата? Мисля, защото СУ е много неща, но не и институция. Всеки факултет и всяка катедричка са си сами за себе си. Каквито хора се случат, такива. Колкото им се занимава, толкова. Не се съмнявам, че в някои факултети и катедри нещата са добре като ниво на образование, но в други...