Аеробика
Модератори: ники, Methuselah
аве хора записахте ли се пак на спорта т.е аеробиката де... аз сега пак сам от 16.30 в понеделник оба4е искам да ходя примерно и 4етвъртък и петък,но тази мойта треньорка/Минковска/ няма тези дни 4асове-дали слу4айно знаете може ли да се ходи и при другите преподаватели ?
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
- diana_gk
- Пишете, о, братя
Aeробика
Здравейте, колеги. Ориентирала съм се към аеробиката и видях, че се провежда на 2 места - в Биологическия факултет и на ст.Академик. Мога ли да си избера къде да спортувам или в Биол.ф. могат само техните си студенти?
-
earth_angel
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
точно за нея щях да питам щото неска се записах при нея,а миналата година бях с Минковска/ама нямаше ве4е места при нея/ ... таааа готина е така ли?? някви отзиви от другите ,които вече са ходили ?? присъстията как Са/?? става ли като при Минковска да си караш наведнъж или в други дни ?? изпита пак ли е пародия ?earth_angel написа:В БФ ?!? Все си мисля , че винаги е било на Академик . Аеробиката я записвай при Ани Дюлгерова , където е тя . Най - добре е при нея .
- zlatoto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами аз бях при нея миналата година и беше печена...е, имаше дни, в които не беше в настроение, ама всеки си ги има тезиvisez написа:точно за нея щях да питам щото неска се записах при нея,а миналата година бях с Минковска/ама нямаше ве4е места при нея/ ... таааа готина е така ли?? някви отзиви от другите ,които вече са ходили ?? присъстията как Са/?? става ли като при Минковска да си караш наведнъж или в други дни ?? изпита пак ли е пародия ?earth_angel написа:В БФ ?!? Все си мисля , че винаги е било на Академик . Аеробиката я записвай при Ани Дюлгерова , където е тя . Най - добре е при нея .