ФМИ -> ЕСПРИ
- KlimBo
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ФМИ -> ЕСПРИ
Има ли някой от ФМИ, който да я е писал тази изборна?
Аз се записах, но нямам време да ходя. От анотацията й разбрах, че ще се оценява проект. Този проект сега в началото ли ще се даде или към края на семестъра? Ние ли ще си избираме на каква тема да е сайта или ще ни се раздадат предварително определени теми?
Аз се записах, но нямам време да ходя. От анотацията й разбрах, че ще се оценява проект. Този проект сега в началото ли ще се даде или към края на семестъра? Ние ли ще си избираме на каква тема да е сайта или ще ни се раздадат предварително определени теми?
Това е текстови блок, който се прикача към края на това съобщение, щото съм го бил пуснал. Има си ограничение от 255 символа 
- Crescent
- От дъжд на вятър
Къде и как записа? Кой курс си?
Аз ходих в 209Б, но там ми казаха, че нямат информация за записването на избираеми дисциплини и да проверя след няколко дни отново. Това беше в понеделник. Днес гледам в сайта на ФМИ - там пише, че срокът е УДЪЛЖЕН ДО 20. Е как става тая работа?
Едит - видях, че дисциплината е за 3-ти и 4-ти курс информатика, което предполагам отговаря на част от въпросите ми
Аз ходих в 209Б, но там ми казаха, че нямат информация за записването на избираеми дисциплини и да проверя след няколко дни отново. Това беше в понеделник. Днес гледам в сайта на ФМИ - там пише, че срокът е УДЪЛЖЕН ДО 20. Е как става тая работа?
Едит - видях, че дисциплината е за 3-ти и 4-ти курс информатика, което предполагам отговаря на част от въпросите ми
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Понеже събранието на Факултетния съвет беше понеделник вечерта и тогава било взето това решение.Crescent написа:Аз ходих в 209Б, но там ми казаха, че нямат информация за записването на избираеми дисциплини и да проверя след няколко дни отново. Това беше в понеделник. Днес гледам в сайта на ФМИ - там пише, че срокът е УДЪЛЖЕН ДО 20.
Сега може в акаунта си да отпишеш предишно записан курс, да запишеш друг, както и да не направиш никакви промени.

- Crescent
- От дъжд на вятър
Днес отново ходих и този път ми беше обяснено, при това любезно
Явно ще трябва да почакаме още, за да ни направят регистрации на сайта на ФМИ, за да се запишем. Иначе вече били почнали разните курсове, та съм изтървал и може да се наложи да наваксвам, но това при положение, че се навия, понеже петък ми беше свободен ден, а дисциплината, която съм харесал е точно тогава...
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Спокойно, не си изпуснал почти нищо
Миналата седмица някои курсове не се провеждаха, на други се вайкахме, че трябва максимум 70, а ние сме 150, а на трети само си показахме муцуните за уточняване на удобното време 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re:
сигурно аз съм го казвалKlimBo написа:Бетон, не си спомням добре, но мисля, че ти беше писал да не се записва нищо, което се води от Павлов.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg