Кой ще запише тенис на корт?
Модератори: ники, Methuselah
-
madrobinho
- В началото бе словото
Така да разясним за тези, които смятат да записват тениса като спорт и за които още се колебаят:
Лете се ходи на кортовете на академик, които са точно до телевизионната кула.Кортовете са в отлично състояние.Не трябва да имаш ракета защото треньора осигурява на тези, които нямат или не искат да си съсипват техните.Все пак е препоръчително да се играе с една ракета постоянно заради теглото и натегнатостта на кордажа(просто играеш ли няколко пъти с нея после като хванеш друга няма да ти е особено удобна).
Зиме се ходи в Биологическия факултет.Там има зала.Корта е циментен, покрива бризентен.Шегичка!Има покрив просто капе като вали сняг или дъжд.
И Хлебаров и Йорданов са много добри треньори просто Хлебаров е по-строг.Проблеми няма да имате със заверката стига да сте ходили няколко пъти.Няма да плюя туризма като спорт, но миналата година всички искаха туризъм, а какво стана накрая.Трябва да ходиш чак до Витоша, което си е проблем ако живееш на другия край на града.И на края на годината повечето търсиха под дърво и камък преподавателите за да им нанесат оценките.Имам колеги, които все още продължават да ги търсят.
П.П. Записването за тениса е на кортовете на Академик, но на откриването по факултети ще има представител на спортния департмент, който ще разясни по подробно.
Лете се ходи на кортовете на академик, които са точно до телевизионната кула.Кортовете са в отлично състояние.Не трябва да имаш ракета защото треньора осигурява на тези, които нямат или не искат да си съсипват техните.Все пак е препоръчително да се играе с една ракета постоянно заради теглото и натегнатостта на кордажа(просто играеш ли няколко пъти с нея после като хванеш друга няма да ти е особено удобна).
Зиме се ходи в Биологическия факултет.Там има зала.Корта е циментен, покрива бризентен.Шегичка!Има покрив просто капе като вали сняг или дъжд.
И Хлебаров и Йорданов са много добри треньори просто Хлебаров е по-строг.Проблеми няма да имате със заверката стига да сте ходили няколко пъти.Няма да плюя туризма като спорт, но миналата година всички искаха туризъм, а какво стана накрая.Трябва да ходиш чак до Витоша, което си е проблем ако живееш на другия край на града.И на края на годината повечето търсиха под дърво и камък преподавателите за да им нанесат оценките.Имам колеги, които все още продължават да ги търсят.
П.П. Записването за тениса е на кортовете на Академик, но на откриването по факултети ще има представител на спортния департмент, който ще разясни по подробно.
ПОМОГНЕТЕ!
Моля, нека ако някой е проверил кога става записването за тенис на корт, да ми каже, че аз съм на 4км и ми е много плътна програмата,проста няма да успея да ида до Ректората,за да проверя. Ще съм изключително благодарна, защото наистина искам да се запиша и да тренирам тази година! Хиляди благодарности!!!
And all the drugs
In the worls
Can't save us from
Ourselves
In the worls
Can't save us from
Ourselves
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Еми, днес се записахме тумба момичета, дори едното девойче го взеха направо в отбора, нали ни е тренирано
Значи, отиваш на Академик - в Борисовата градина - ние от Орлов мост се качихме на първия автобус и слязохме на Плизка, оттам към парка / ака Борисовата/, до парк хотел Москва е това нещо. Влизаш си, записваш се при който има, има часове всеки ден от 8 мисля, до към 12 и от 14 до към 17 - ама си питайте пак дам, да не дам грешна информация
Аз съм при Хлебаров, занятията започват др седмица, с екипче да сме там, 5 - 10 мин преди заниманието
Ако има някой друг във вторник от 9 до 10 да свирка 
Значи, отиваш на Академик - в Борисовата градина - ние от Орлов мост се качихме на първия автобус и слязохме на Плизка, оттам към парка / ака Борисовата/, до парк хотел Москва е това нещо. Влизаш си, записваш се при който има, има часове всеки ден от 8 мисля, до към 12 и от 14 до към 17 - ама си питайте пак дам, да не дам грешна информация
Аз съм при Хлебаров, занятията започват др седмица, с екипче да сме там, 5 - 10 мин преди заниманието
Love, life, meaning ...
OVER
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: ПОМОГНЕТЕ!
Така...нека бъда полезна:RoOsHlaaa написа:Моля, нека ако някой е проверил кога става записването за тенис на корт, да ми каже, че аз съм на 4км и ми е много плътна програмата,проста няма да успея да ида до Ректората,за да проверя. Ще съм изключително благодарна, защото наистина искам да се запиша и да тренирам тази година! Хиляди благодарности!!!
Относно тениса на корт: записването става до 12(или 11).10. на кортовете Академик в Борисовата градина(зад парк-хотел Москва) всеки делничен ден между 10-12 и 14-16ч.
Аз лично ходих днес. Записах се при Хлебаров. Просто нямах възможност да ходя в друг ден, освен петък, и се оказа, че тогава е той. Между другото, часовете, в които има тренировки са делнични дни между 9-17ч. Така че, ако сте на лекции по това време, не очаквайте да ви предложат да ходите от 18 примерно.
Лошо впечатление ми направи един дългокос треньор - предполагам е Костадинов(някой каза, че Йорданов бил добър). Беше груб и циничен. Не вярвам просто да му е било кофти ден...
Това е от мен, надявам се да съм била полезна. Ако някой иска, да заповяда в петък от 9 до 10 - ще се видим на корта
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
БЛАГОДАРЯ!!!
Страхотно ти благодаря, много мило от твоя страна, че ми предостави така важната информация и че тя беше така изчерпателна!
And all the drugs
In the worls
Can't save us from
Ourselves
In the worls
Can't save us from
Ourselves
Какво му е на Хлебаров, че е важно да не сме при него ?Victoria написа:Аз пък бях при Йорданов и не мога да се оплача. Даже една колежка ходи един път при Костадинов и не беше доволна.RuseF написа:Za tenis na kort zapishete pri Kostadinov. Ostanalite ne struvat.
P.S.nqmam kirilica:)
Важното е да не сте при Хлебаров.
"I'll always take care of my boy" Hollywoodland
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
А треньорите са разпределени по дни, така ли? Защото се записах сряда от 14:00, а знам, че сряда от 11:00 е Йорданов, т.е. да разбирам, че на мен също ми е той?
Btw, Йорданов е възрастният с очилата, нали? Той записваше като отидох. Готин е, само дето тъкмо дойде моят ред да се запиша и започна да раправя истории от младоста си на едно момиче. Как ходил до не знам си къде по линия на спорта, пък там станало еди-какво си и така 15 минути. Накрая свърши, отдъхнах си, казвам си името и той "Ейй каква история имам свързана с тази фамилия" и пак се почна
Закъснях за лекции, ама какво да се прави 
Btw, Йорданов е възрастният с очилата, нали? Той записваше като отидох. Готин е, само дето тъкмо дойде моят ред да се запиша и започна да раправя истории от младоста си на едно момиче. Как ходил до не знам си къде по линия на спорта, пък там станало еди-какво си и така 15 минути. Накрая свърши, отдъхнах си, казвам си името и той "Ейй каква история имам свързана с тази фамилия" и пак се почна
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Мерси много, ценна информацияIce_Spirit написа:ами принципно тр да имаш 10 присъствия.Независимо дали ти е лошо поне може да отидеш и да му кажеш,че си болна.Най-вероятно ще те запише,но няма да иска да играеш...
Love, life, meaning ...
OVER