Ще се класираме ли за Евро`08 ?
Модератори: ники, Methuselah
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Ще се класираме на Евро 08' ама ако беше по шах или примерно спортни танци.Нашите едва ли ще спечелят 9т. от последните си три мача в групата.А трябва и да се надяваме Румъния да не бие Холандия в Констанца....
Въобще сложна работа е това България да иде на Евро 08', дано все пак се окажа лош пророк ама....така като гледам, едва ли.Димитър Пенев бърка имената на собствените си играчи на пресконференциите и това му се струва забавно.Имаме шансове само на теория. 
Последно промяна от FeLiKS на 09 Окт 2007, 20:33, променено общо 1 път.
FCB......Mes que un Club!!!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
И като не се класираме... и него ли ще натирим от национала?FeLiKS написа:Димитър Пенев бърка имената на собствените си играчи на пресконференциите и това му се струва забавно.
Шансовете ни за класиране заминаха още след равния мач с Албания. Нито Пенев, нито Мъри, нито който и друг да беше застанал на треньорския пост може да ни класира при това стечение на обстоятелствата в групата. Важното е какво ще се случи след края на тази кампания - дали ще се даде шанс на Пената да изгради някакъв по-приемлив вариант на отбор или и той ще го издуха, понеже българите искат успехи на национала, ама не могат да разберат, че добър отбор се гради с години.
Аз лично харесвах българския отбор по времето на Пламен Марков, дори при фиаското на европейското през 2004-та. Нямаше мач, в който да не отбележим поне 2 гола (не ровете статистики, за да ме опровергаете - говоря принципно
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Всичко което казваш, е правилно.
Не исках да кажа, че трябва да има треньорска смяна ако не се класираме;казвам само, че Пената им бърка имената, буквално.Иначе той си е треньор номер 1 за 20-век и с него станахме четвърти в света през 1994 г. Равния с Албания ни изяде до голяма степен шансовете,за съжаление.
Все пак да видим как ще завърши всичко, стават чудеса понякога.

FCB......Mes que un Club!!!
- Unbreakable
- В началото бе словото
Абе големи сте песимисти! Румъния и Холандия правят равен, после бием Румъния и сме на Евро 08'
Не виждам нищо невероятно и невъзможно в това! А Пенев си знае работата - сигурен съм,че отбора с Д.Тодоров, В.Илиев, М. Дафчев и К. Караджинов ще е доста по-добре! Отдавна съм казал,че тези хора са за националния!
Unbreakable написа:Абе големи сте песимисти! Румъния и Холандия правят равен, после бием Румъния и сме на Евро 08'Не виждам нищо невероятно и невъзможно в това! А Пенев си знае работата - сигурен съм,че отбора с Д.Тодоров, В.Илиев, М. Дафчев и К. Караджинов ще е доста по-добре! Отдавна съм казал,че тези хора са за националния!
Да живее отбора на Форум СУ
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка: