каланетика
Модератори: ники, Methuselah
Здравейте, аз имам един въпрос. Днес съм на изпит и тъй като е писмен, най-вероятно ще ни съберат книжките, за да ни напишат оценките. Проблемът е, че утре ще ходя на изпит по каланетика и може би няма да имам книжка. Някой знае ли дали това е проблем и кога може да ми се внесе оценката по-късно? Аз съм при Минковска. Мерси предварително.
По принцип не е проблем. Аз днес се явих при нея на изпит без книжка, но се разбрахме, че утре ще отида да ми нанесе оценката. Така че не проблем да се явиш без книжка, но говори лично с нея кога ще можеш да я намериш за нанасянето на оценката.euphoria написа:Здравейте, аз имам един въпрос. Днес съм на изпит и тъй като е писмен, най-вероятно ще ни съберат книжките, за да ни напишат оценките. Проблемът е, че утре ще ходя на изпит по каланетика и може би няма да имам книжка. Някой знае ли дали това е проблем и кога може да ми се внесе оценката по-късно? Аз съм при Минковска. Мерси предварително.
- Witchblade
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- mishkunche
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
А кога има часове по каланетика? Мен ме интересува по-конкретно дали има в петък следобед. Аз се надявам и да съм при Минковска пак, ама май на записването това го няма като информация 
Please tell me now what life is
Please tell me now what love is
Well tell me now what war is
Again tell me what life is
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
В петък има каланетика при Минковска, но не съм съвсем сигурна за часовете- имам спомен за 14,30 и 15,30h., но това ще го видиш при записването.euphoria написа:А кога има часове по каланетика? Мен ме интересува по-конкретно дали има в петък следобед. Аз се надявам и да съм при Минковска пак, ама май на записването това го няма като информация
И не чакай последния ден, понеже може да няма места.
Срокът за записване е до петък (включително). Днес може до 17h, утре от 14 до 16, а в петък от 10 до 12 и после следобед от 14:30 до 16:30. Има все още места, но са почти запълнени групите.
Please tell me now what life is