ЦСКА - Тулуза

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

:lol: :lol: :lol: Равностоен ли казваш на мач, в който вкарвате гол без да сте създали голово положение ?! Отпадането ви не бе малшанс пич, беше си справедливо, защото в европа не можеш след като отбележиш гол да прибереш всичко в наказателното. Относно евробойците- погледни последните 3 сезона и пак ми говори. Вашите успехи са факт обаче са само от черно-белите снимки, докато нашите са в настоящето. :wink:
Изображение Изображение
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Отпадането си беше абсолютно закономерно, доколкото в тая игра има значение дали си по-добър от противника. Просто играчите на ЦСКА си имат характерни номера, които могат да докарат обикновения фен до бяло светене. Например, когато играят в турнирите срещу отбори от тяхната или малко по-висока класа, кой знае защо, се сковават от страх. И обикновено изяждат боя. Туко виж обаче противника няма ден и направят уж добър мач, понякога дори цели 2-3 мача - тогава им идва самочувствието, решават че са велики... и пак ядат бой. ЦСКА ще покаже истинските си възможности на терена когато Адолф Хитлер стане треньор... или поне някой като него.
zamunda.net will never die!
Аватар
Ira_dei
Драскач

Мнение от Ira_dei »

Като сте толкова добри и имате "евроуспехи" защо ви победи смешен отбор като Тампере?Силният отбор си личи по това да играе постоянно,а не да направи някакво чудо от храброст,което всички изкараха "ероуспех" и да си лежи на тези си лаври.И Левски и Цска са един дол дренки,просто предпочитам Цска.Докато има корупция в българския футбол няма да има успехи.Освен това аз не бих се гордял с няколко поред срамни загуби и само с 1 вкаран гол.Група на смъртта или не едвам влязохте изобщо в ШЛ и това "едвам" се доказа още тази година,когато се видя че Левски също както и другите отбори не е дорасъл за този турнир!Мисля че бях изчерпателен
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Както казва Салим - "Той май каза нещо ?! " :lol: :lol: . Пич, никой от нас е е правил трагедии заради Тампере. Това е футбола, един сезон си силен, другия не чак толкова. Един сезон отпадаме във втория кръг, следващия сме пак в групите. 14 мача в купата на уефа и после 10 в ШЛ непостоянство ли го наричаш ? Относно влизането - какво значи "едвам". Първо сами си извоювахме коефициент за да сме поставени, въпреки това ни се падна най-силният възможен отбор, но го отстранихме НЕ с късмет, а с надиграване в два поредни мача. И...абе как така темите за цска винаги се обръщат към Левски? :lol: :lol:
Изображение Изображение
Аватар
jordanoff
От дъжд на вятър

Мнение от jordanoff »

Велизар Димитров: Ние сме мърльовци и нехранимайковци
http://www.sport1.bg/sport1/node/67392
Тулуза попари ЦСКА в 96-ата минута
http://www.sport1.bg/sport1/node/67255

Добре дошли на нашата планета.
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

"Отборът на ЦСКА постигна минимална победа с 1:0 над Берое в среща от 8-ия кръг на "А" група, игран пред 1000 зрители на "Българска армия". "
Най - голямата публика, наистина. :lol:
пп. Левски - Марек - над 7000 души. :wink:
Изображение Изображение
Аватар
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от www »

Bilbo написа:"Отборът на ЦСКА постигна минимална победа с 1:0 над Берое в среща от 8-ия кръг на "А" група, игран пред 1000 зрители на "Българска армия". "
Най - голямата публика, наистина. :lol:
пп. Левски - Марек - над 7000 души. :wink:
Сега се връщам от мача и мога да ти кажа, че нямаше повече от 400 души.
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Много мнения се изказаха по повод мача с Тулуза, включиелно и тук. Аз лично се чувствам раздвоен от този мач. ЦСКА заслужаваше да отпадне след като не беше класа над Тулуза, на не и по този начин. Отборът изигра тактически правилно първия мач, но на втория Стойчо сгреши като излезе предпазливо. Мисля си, че с помощта на публиката играчите трябваше да започнат да пресират и натискат съперника от първата минута, а не да се стига до позиционен мач, както стана. Да започнеш мача само с Неи имаше същия ефект както в мача с Омония, където ЦСКА мина между капките къде заслужено (на фона на приемливата игра), къде не (ако си спомним кога падна гола на Чиликов и какво опълчение беше при положение че кипърците останаха с 9 (!!!) човека). В крайна сметка отпадането е справедливо - макар и да са французи, макар и да се 3-ти във Франция и да имат Елмандер, си мисля че ЦСКА можеше да се надиграва с тях при положение, че и те не бяха особено страшилище. Реваншът беше грешно изигран и не глупостта на Ододжи, грешката на Тодоров или компенсациите на съдията са виновни. Така беше справедливо и заради слабата игра на подчертавам все още некомплектования отбор на ЦСКА, и заради едно друго събитие станало преди 14 години. Но с обратен знак. Погледнете двете положения и открийте 10-те разлики.

Kostadinov

Gignac

Толкова за ЦСКА.

Литекс излязоха като обречени на реванша и може би дори и те се изненадах като поведоха. За съжаление, не успаяха да задържат дълго преднината и Хамбургер си свършиха работата, която финландският съдия им свърши 2 седмици по-рано.

Най боли може би за Локо София. Отборът загуби злощастно на Армията (това 1:3 много заблуждава), надгравяйки съперника за 75 минути, но както се казва в едно клише - мачът се играе 90 минути. На реванша резервите бяха близо до подвиг, който логично не се случи.

Нашите отбори нямат манталитет на победители, нямат увереността в успеха. В европейските мачове се подхожда страхливо дори срещу отбори от нашата черга, които са напълно преодолими. Аз лично си мисля, че не е проблема в базите, екипировката, бутоните и т.н. Нашите играчи имат талант, имат качества, но трябва да се поработи върху психиката. Как националния отбор без огромни разлики в състава (Вярно, и с Краси Балъков) може да смачка Хърватска, а после да падне с 1:3? Аз поне го отдавам на психикита на играчите, които излизат като пораженци, независимо дали имат локомотив, 3 звезди, голямо Л или реклама на сокче на гърдите. Ако нашите наистина си вярваха Тампере, Тулуза, Албания, та дори Фейенорд, Хамбургер, Рен, Беверен или Галатасарай нямаше да са факт.

А за радостта на Левски от отпадането само едно - мнозинството левскари са си такива. Излизат с фланелки "Аз мразя ЦСКА", кефят се на български знамена с надпис "Шумен марзи ЦСКА" на Анфийлд или говорят как са "били прасетата" в национален ефир. А докато цесекарите имат само един слоган и нищо друго - салютите срещу Барса са изключение. Но това е нашият манталитет. Трудно се променя. А именно той ни проваля в Европа.
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”