МАГИСТРАТУРИ
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
Логиката би трябвало да е в посока - както е на КСК. Щом нямаш оценка , която ти позволява да се бориш за изпълнение на първото ти желание - не участваш в класирането за първото желание. Следва второ желание - за него отговаряш - т.е. имаш оценка - и резонно участваш в борбата!
А може ли да попитам авторката/автора - защо не мислиш да имаш оценка за първо желание?
Всъщност - сега прочетох изцяло така зададена хипотетична ситуация - мисля, че Х ще изпревари У, защото компютърът би трябвало да смята по бал и след това по реда на желанията
А може ли да попитам авторката/автора - защо не мислиш да имаш оценка за първо желание?
Всъщност - сега прочетох изцяло така зададена хипотетична ситуация - мисля, че Х ще изпревари У, защото компютърът би трябвало да смята по бал и след това по реда на желанията
Аз днес се дивих на това, че едно момиче от моя факултет (Философски) учеше 2 семестъра с мен държавна поръчка магистратура, доколкото знам е прекъснала...Виждам днес обаче, че е приета друга магистратура пак в нашия факултет, отново държавна поръчка. Хм, как става това...Явно можеfan4battle написа:Май две магистратури държавна поръчка не може, така каза днес едно момиче което кандидастваше за втора, платена.
Кандидатстване втора магистратура?
Колеги, имам един въпрос, над който се чудя тия дни. Моля, ако някой вече има подобен опит или знае как стоят нещата, да ме светне
Чуденката ми е следната - семестриално завърших магистратура през март, но може би няма да успея да се дипломирам през юли - няма да съм в страната
Питането ми е - ако не съм се дипломирала, а ми предстои защита, мога ли да кандидатствам за втора магистратура есента ... или е много нахално от моя страна
Просто не ми се иска да губя годината...
И още един въпрос - има ли изрично посочено някъде в нормативните документи на СУ, че не може да се кандидатства за втора магистратура държавна поръчка? Преди време четох мнения, че май не може, но пък моя колежка кандидатства за втора магистърска степен и беше приета отново държавна, та съвсем се обърках
Помагайте
Чуденката ми е следната - семестриално завърших магистратура през март, но може би няма да успея да се дипломирам през юли - няма да съм в страната
И още един въпрос - има ли изрично посочено някъде в нормативните документи на СУ, че не може да се кандидатства за втора магистратура държавна поръчка? Преди време четох мнения, че май не може, но пък моя колежка кандидатства за втора магистърска степен и беше приета отново държавна, та съвсем се обърках
Помагайте
магистърските програми във ФЖМК
Някой може ли да ми каже защо все още няма публикувани магистърските специалности на ФЖМК, сроковете и таксите.
Re: магистърските програми във ФЖМК
Сроковете за подаване на документи миналата година бяха от 20 септември, а събеседванията от 1 до 10 октомври. Уч. година започна на 5 ноември. Така, че е още рано. В средата на септември ще излезе справочник, но коренни промени в него сигурно няма да има. Поне последните години магистърските програми са едни и същи. А за таксите- вече са публикувани за новата уч. година http://www.uni-sofia.bg/students+bg/taxi08-09.pdf

Re: МАГИСТРАТУРИ
Здравейте:)
Две кратки въпросчета:
1) Вярно ли е, че от тази година магистърскита програми във ФЖМК са само задочни?
2) Има ли в СУ магистратура по психология за неспециалисти?
Две кратки въпросчета:
1) Вярно ли е, че от тази година магистърскита програми във ФЖМК са само задочни?
2) Има ли в СУ магистратура по психология за неспециалисти?
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ето тук са плановете на магистратурите във Философския. Първо са философските, след това магистратурите по Психология.maxine написа: 2) Има ли в СУ магистратура по психология за неспециалисти?
Така като им гледам заглавията, тия по психология си ми звучат за специалисти.
Но все пак разгледай плановете, то пише вътре.
За ФЖМК - не знам.
Срокове за записване на магистратура
Може ли да ми кажете къде мога да намеря сроковете за записване на магистратура(редовно, платено) в ФМИ Разпределени системи и мобилни технологии, че не мога да немеря никаква информация по темата.
Другото което искам да питам е дали някой знае каква е последователността на процеса на записването(кандидатсване, изпит .....)?
Мерси предварително
Другото което искам да питам е дали някой знае каква е последователността на процеса на записването(кандидатсване, изпит .....)?
Мерси предварително
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Re: Срокове за записване на магистратура
Мисля, че имаш време, изпитите обикновено са края на септември/началото на октомври и се почва ноември май.
Но нямам точни дати. Ако успееш да намериш телефон и някой се излъже да ти вдигне, по-добре попитай в катедрата, към която е тази магистратура. Те трябва да знаят с точност.
Re: Срокове за записване на магистратура
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/magister.html
Ето тук е правилника за новата уч. година. Има ги срокове за подаване на документи, срокове за провеждане на събеседванията. А уч.година за магистри започва на 3.11.08.
Ето тук е правилника за новата уч. година. Има ги срокове за подаване на документи, срокове за провеждане на събеседванията. А уч.година за магистри започва на 3.11.08.

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Мерси за линка
Но само това ли са специалностите? Предишни години имаше много други към Социология, Психология и Публична администрация...
Но само това ли са специалностите? Предишни години имаше много други към Социология, Психология и Публична администрация...

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Спокойно,като му дойде времето, ще изкарат списъци със съответните магистърски програми към всеки факултет.^PrincessA^ написа:Мерси за линка![]()
Като птичка в небесата 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Предполагам, ама понеже видях, че към някои катедри вече са уточнени...
Е, то във ФФ никога не се е бързало особено
Е, то във ФФ никога не се е бързало особено

-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Кога ще му дойде времето? И къде изваждат тези списъци към всеки факултет? В някакъв Интернет сайт или на някакво табло (табла)?
Съжалявам за глупавите въпроси, но досега бях в ЦИЕК, а там светът е друг.
Съжалявам за глупавите въпроси, но досега бях в ЦИЕК, а там светът е друг.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всички се питаме
Който разбере нещо, ще информира тука