МАГИСТРАТУРИ

Публикувай отговор
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

Логиката би трябвало да е в посока - както е на КСК. Щом нямаш оценка , която ти позволява да се бориш за изпълнение на първото ти желание - не участваш в класирането за първото желание. Следва второ желание - за него отговаряш - т.е. имаш оценка - и резонно участваш в борбата!
А може ли да попитам авторката/автора - защо не мислиш да имаш оценка за първо желание?
Всъщност - сега прочетох изцяло така зададена хипотетична ситуация - мисля, че Х ще изпревари У, защото компютърът би трябвало да смята по бал и след това по реда на желанията
Insight
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Insight »

fan4battle написа:Май две магистратури държавна поръчка не може, така каза днес едно момиче което кандидастваше за втора, платена.
Аз днес се дивих на това, че едно момиче от моя факултет (Философски) учеше 2 семестъра с мен държавна поръчка магистратура, доколкото знам е прекъснала...Виждам днес обаче, че е приета друга магистратура пак в нашия факултет, отново държавна поръчка. Хм, как става това...Явно може :roll:
Insight
В началото бе словото
Обратна връзка:

Кандидатстване втора магистратура?

Мнение от Insight »

Колеги, имам един въпрос, над който се чудя тия дни. Моля, ако някой вече има подобен опит или знае как стоят нещата, да ме светне :)

Чуденката ми е следната - семестриално завърших магистратура през март, но може би няма да успея да се дипломирам през юли - няма да съм в страната :| Питането ми е - ако не съм се дипломирала, а ми предстои защита, мога ли да кандидатствам за втора магистратура есента ... или е много нахално от моя страна :wink: Просто не ми се иска да губя годината...
И още един въпрос - има ли изрично посочено някъде в нормативните документи на СУ, че не може да се кандидатства за втора магистратура държавна поръчка? Преди време четох мнения, че май не може, но пък моя колежка кандидатства за втора магистърска степен и беше приета отново държавна, та съвсем се обърках :roll:

Помагайте :bom:
петранна
В началото бе словото

магистърските програми във ФЖМК

Мнение от петранна »

Някой може ли да ми каже защо все още няма публикувани магистърските специалности на ФЖМК, сроковете и таксите.
Europa
От дъжд на вятър

Re: магистърските програми във ФЖМК

Мнение от Europa »

Сроковете за подаване на документи миналата година бяха от 20 септември, а събеседванията от 1 до 10 октомври. Уч. година започна на 5 ноември. Така, че е още рано. В средата на септември ще излезе справочник, но коренни промени в него сигурно няма да има. Поне последните години магистърските програми са едни и същи. А за таксите- вече са публикувани за новата уч. година http://www.uni-sofia.bg/students+bg/taxi08-09.pdf
ИзображениеИзображение
maxine
В началото бе словото

Re: МАГИСТРАТУРИ

Мнение от maxine »

Здравейте:)
Две кратки въпросчета:

1) Вярно ли е, че от тази година магистърскита програми във ФЖМК са само задочни?

2) Има ли в СУ магистратура по психология за неспециалисти?
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

maxine написа: 2) Има ли в СУ магистратура по психология за неспециалисти?
Ето тук са плановете на магистратурите във Философския. Първо са философските, след това магистратурите по Психология.
Така като им гледам заглавията, тия по психология си ми звучат за специалисти. :roll:
Но все пак разгледай плановете, то пише вътре.
За ФЖМК - не знам.
asso
В началото бе словото

Срокове за записване на магистратура

Мнение от asso »

Може ли да ми кажете къде мога да намеря сроковете за записване на магистратура(редовно, платено) в ФМИ Разпределени системи и мобилни технологии, че не мога да немеря никаква информация по темата.
Другото което искам да питам е дали някой знае каква е последователността на процеса на записването(кандидатсване, изпит .....)?

Мерси предварително
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Re: Срокове за записване на магистратура

Мнение от Crematory »

Мисля, че имаш време, изпитите обикновено са края на септември/началото на октомври и се почва ноември май. :roll: Но нямам точни дати. Ако успееш да намериш телефон и някой се излъже да ти вдигне, по-добре попитай в катедрата, към която е тази магистратура. Те трябва да знаят с точност.
Europa
От дъжд на вятър

Re: Срокове за записване на магистратура

Мнение от Europa »

http://www.uni-sofia.bg/students+bg/magister.html
Ето тук е правилника за новата уч. година. Има ги срокове за подаване на документи, срокове за провеждане на събеседванията. А уч.година за магистри започва на 3.11.08.
ИзображениеИзображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Мерси за линка :)

Но само това ли са специалностите? Предишни години имаше много други към Социология, Психология и Публична администрация... :?
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

^PrincessA^ написа:Мерси за линка :)

Но само това ли са специалностите? Предишни години имаше много други към Социология, Психология и Публична администрация... :?
Спокойно,като му дойде времето, ще изкарат списъци със съответните магистърски програми към всеки факултет. :wink:
Като птичка в небесата :)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Предполагам, ама понеже видях, че към някои катедри вече са уточнени... :roll:
Е, то във ФФ никога не се е бързало особено :twisted:
Изображение

Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Кога ще му дойде времето? И къде изваждат тези списъци към всеки факултет? В някакъв Интернет сайт или на някакво табло (табла)?
Съжалявам за глупавите въпроси, но досега бях в ЦИЕК, а там светът е друг. :alien:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Всички се питаме :? :lol: Който разбере нещо, ще информира тука 8)
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Магистратури”