Да, грешката е моя.Joker написа:Това не беше ли Алма Алтер?
Алма Матер ?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз ходих на кастинг, не ме одобриха (след 5 години на сцена и то точно в театър на абсурда)...ениуей. На постановка обаче не съм била. Имах колежка, която приеха на кастинга и започна с тях, отнемат много време - уикендите, понякога трябва да отсъстваш от лекции...Натоварващо е доста. Тя не можа да издържи и се отказа.
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Преди доста време ходих на една поснановка-"Бял квадрат на бяло поле" и беше нещо уникално.
Бях супер впечатлена и от актъорската игра,и от сама идея,която беше доста странна и най-вече различна от вс,което съм гледала досега... Мн беше добро
Сега-след като вече съм студентка се надявам да ходя по-често в Алма Алтер...
Сега-след като вече съм студентка се надявам да ходя по-често в Алма Алтер...
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
И аз малко да кажа за @@. Миналата година отидох и бях приета на кастинга. После се започнаха репетициите. Оказа се доста интензивно. Има репетиции по театър, пеене и гимнастика,като всичко е задължително. Освен това наистина трябва да сте готови на мноооого странни неща. Аз лично се смятам за широко скроен човек,но казаха че съм прекалено драматична актриса и не ставам. Иначе бях ходила само на театър и на гимнастика. Най-много ми харесваха точно физическите упражнения. Става дума за разтягания и понякога боли и има синини,но е яко....въпреки че накрая и това ми писна.
Сега за постановките. Да, странни са и ако гледаш по една на 3 седмици е яко,но след като изгледаш всиките виждаш колко са еднакви и тн и тн....
Надявам се оценявате факта,че съм пристрасна и инфото може да е покварено
Забавлявайте се,а ако искате още инфо ЛС
Сега за постановките. Да, странни са и ако гледаш по една на 3 седмици е яко,но след като изгледаш всиките виждаш колко са еднакви и тн и тн....
Надявам се оценявате факта,че съм пристрасна и инфото може да е покварено
Забавлявайте се,а ако искате още инфо ЛС
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка: