Кой ще запише тенис на корт?

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
madrobinho
В началото бе словото

Мнение от madrobinho »

Така да разясним за тези, които смятат да записват тениса като спорт и за които още се колебаят:
Лете се ходи на кортовете на академик, които са точно до телевизионната кула.Кортовете са в отлично състояние.Не трябва да имаш ракета защото треньора осигурява на тези, които нямат или не искат да си съсипват техните.Все пак е препоръчително да се играе с една ракета постоянно заради теглото и натегнатостта на кордажа(просто играеш ли няколко пъти с нея после като хванеш друга няма да ти е особено удобна).
Зиме се ходи в Биологическия факултет.Там има зала.Корта е циментен, покрива бризентен.Шегичка!Има покрив просто капе като вали сняг или дъжд.
И Хлебаров и Йорданов са много добри треньори просто Хлебаров е по-строг.Проблеми няма да имате със заверката стига да сте ходили няколко пъти.Няма да плюя туризма като спорт, но миналата година всички искаха туризъм, а какво стана накрая.Трябва да ходиш чак до Витоша, което си е проблем ако живееш на другия край на града.И на края на годината повечето търсиха под дърво и камък преподавателите за да им нанесат оценките.Имам колеги, които все още продължават да ги търсят.

П.П. Записването за тениса е на кортовете на Академик, но на откриването по факултети ще има представител на спортния департмент, който ще разясни по подробно.
Аватар
RoOsHlaaa
В началото бе словото

ПОМОГНЕТЕ!

Мнение от RoOsHlaaa »

Моля, нека ако някой е проверил кога става записването за тенис на корт, да ми каже, че аз съм на 4км и ми е много плътна програмата,проста няма да успея да ида до Ректората,за да проверя. Ще съм изключително благодарна, защото наистина искам да се запиша и да тренирам тази година! Хиляди благодарности!!!
And all the drugs
In the worls
Can't save us from
Ourselves
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Еми, днес се записахме тумба момичета, дори едното девойче го взеха направо в отбора, нали ни е тренирано 8) :P
Значи, отиваш на Академик - в Борисовата градина - ние от Орлов мост се качихме на първия автобус и слязохме на Плизка, оттам към парка / ака Борисовата/, до парк хотел Москва е това нещо. Влизаш си, записваш се при който има, има часове всеки ден от 8 мисля, до към 12 и от 14 до към 17 - ама си питайте пак дам, да не дам грешна информация :)

Аз съм при Хлебаров, занятията започват др седмица, с екипче да сме там, 5 - 10 мин преди заниманието :) Ако има някой друг във вторник от 9 до 10 да свирка :)
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: ПОМОГНЕТЕ!

Мнение от lollabunny »

RoOsHlaaa написа:Моля, нека ако някой е проверил кога става записването за тенис на корт, да ми каже, че аз съм на 4км и ми е много плътна програмата,проста няма да успея да ида до Ректората,за да проверя. Ще съм изключително благодарна, защото наистина искам да се запиша и да тренирам тази година! Хиляди благодарности!!!
Така...нека бъда полезна:

Относно тениса на корт: записването става до 12(или 11).10. на кортовете Академик в Борисовата градина(зад парк-хотел Москва) всеки делничен ден между 10-12 и 14-16ч.

Аз лично ходих днес. Записах се при Хлебаров. Просто нямах възможност да ходя в друг ден, освен петък, и се оказа, че тогава е той. Между другото, часовете, в които има тренировки са делнични дни между 9-17ч. Така че, ако сте на лекции по това време, не очаквайте да ви предложат да ходите от 18 примерно.

Лошо впечатление ми направи един дългокос треньор - предполагам е Костадинов(някой каза, че Йорданов бил добър). Беше груб и циничен. Не вярвам просто да му е било кофти ден... :roll:

Това е от мен, надявам се да съм била полезна. Ако някой иска, да заповяда в петък от 9 до 10 - ще се видим на корта :wink:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Аватар
RoOsHlaaa
В началото бе словото

БЛАГОДАРЯ!!!

Мнение от RoOsHlaaa »

Страхотно ти благодаря, много мило от твоя страна, че ми предостави така важната информация и че тя беше така изчерпателна!
And all the drugs
In the worls
Can't save us from
Ourselves
dimeto
От дъжд на вятър
Специалност: 1група право
Курс: първи

Мнение от dimeto »

Дени, това девойче , което са го взели направо в отбора ,колко време е тринирало и как го взеха(на доверие че може да играе или изиграха с него няколко гейма)?
Ivette
В началото бе словото

Мнение от Ivette »

Victoria написа:
RuseF написа:Za tenis na kort zapishete pri Kostadinov. Ostanalite ne struvat.

P.S.nqmam kirilica:)
Аз пък бях при Йорданов и не мога да се оплача. Даже една колежка ходи един път при Костадинов и не беше доволна.

Важното е да не сте при Хлебаров. ;)
Какво му е на Хлебаров, че е важно да не сме при него ?
"I'll always take care of my boy" Hollywoodland
Дени
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Аз съм при Хлебаров, пък ще видим за какво иде реч.

dimeto, момичето си тренира от доооста време, но те я взеха засега на доверие, само я разпитаха, не сме излизали дори от стаята за записване :)
dimeto
От дъжд на вятър
Специалност: 1група право
Курс: първи

Мнение от dimeto »

Мерси за отговора ,Дени :)!
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

sedrik написа:Миналата година ходих на волейбол.
Тази мисля да запиша тенис.
Хихи,и при мен е същото :lol:

Само да питам тези,които вече са се записали за понеделник- кой ще е преподавателят в този ден?
Toto-I will remember
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

А треньорите са разпределени по дни, така ли? Защото се записах сряда от 14:00, а знам, че сряда от 11:00 е Йорданов, т.е. да разбирам, че на мен също ми е той?

Btw, Йорданов е възрастният с очилата, нали? Той записваше като отидох. Готин е, само дето тъкмо дойде моят ред да се запиша и започна да раправя истории от младоста си на едно момиче. Как ходил до не знам си къде по линия на спорта, пък там станало еди-какво си и така 15 минути. Накрая свърши, отдъхнах си, казвам си името и той "Ейй каква история имам свързана с тази фамилия" и пак се почна :lol: Закъснях за лекции, ама какво да се прави :)
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

хахахахахаха,значи при интересен човек съм се записала!!!И аз съм при Йорданов само че в понеделник от 4 :lol:
Toto-I will remember
Дени
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Да питам, днес ми беше зле и не съм ходила и на спорт, и на лекции - лекциите ясно, но за спорта - дали трябва да го отработя ? Ще имам ли проблем с преподавателя - Хлебаров е моят ? Давайте идеи, че ми е някакво притеснено :roll:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

ами принципно тр да имаш 10 присъствия.Независимо дали ти е лошо поне може да отидеш и да му кажеш,че си болна.Най-вероятно ще те запише,но няма да иска да играеш...
Toto-I will remember
Дени
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Ice_Spirit написа:ами принципно тр да имаш 10 присъствия.Независимо дали ти е лошо поне може да отидеш и да му кажеш,че си болна.Най-вероятно ще те запише,но няма да иска да играеш...
Мерси много, ценна информация ;) А за деня - живея на другия край на София и не ми е мн удобно да ходя до Академик, за да му кажа, че ми е зле, нали все пак идеята е да си стоя в нас, за да се оправя :wink: Мерси все пак много !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”