СТОПАНСКИЯ ФАКУЛТЕТ!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Bety_
- mystic_dealer
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- лудата вещица
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Честита нова учебна година на всички! Желая ви много успехи, здрава воля, дяволско търпение и непоклатима амбиция! 
п.с. към първокурсниците - добре дошли в Стоп.Фак. С времето ще свикнете със студентството. Нещата никога не са толкова страшни, колкото изглеждат, затова - кураж и смело напред!
п.п.с. малко като надрусана сектантка прозвучах, ама съм ентусиазирана
п.с. към първокурсниците - добре дошли в Стоп.Фак. С времето ще свикнете със студентството. Нещата никога не са толкова страшни, колкото изглеждат, затова - кураж и смело напред!
The spirit of malevolence survives the practical exertion of it. We learn to curb our will and keep our overt actions within the bounds of humanity, long before we can subdue our sentiments and imaginations to the same mild tone.
мисля, че си много милалудата вещица написа:Честита нова учебна година на всички! Желая ви много успехи, здрава воля, дяволско търпение и непоклатима амбиция!
Today is the day of the start of the rest of your life - enjoy it!