Хари Потър и Орденът на Феникса

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Аватар
Diva_Magia
Пишете, о, братя
Специалност: География
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Diva_Magia »

Исках повече за близнаците :oops:
И Луна ми се стори бая хубавка за ролята. Огормни адмирации за Ъмбридж обаче. В началото ми се стори прекалено добродушна на вид, обаче кърти :) Култов момент е когато си слага 3 лъжички розова захар в чая (а чашката е почти кафеена като размер)
Ииии мойте искрени почитания към специалистите по специалните ефекти (:lol: ) ама 5-те минути разни мятания от Световната Маг Асоциация, дето ги демонстрираха накрая, ми бяха малко излишни.
Фред и Джордж Рулз :):):)
Абе...филм по книга. Никога не може да изпълни на 100% очакванията на когото и да било.
Изображение
u-chebin estel anim
http://diva-magia.blogspot.com/
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

бе как може да се продължава да се коментира подобна простотия! :P
Аватар
Amellie
Постоянно присъствие

Мнение от Amellie »

Петият филм е най-добрият до момента,според мен.Естествено,че не може да се сравнява с книгата-все пак Йеитс е наблегнал на специалните ефекти,за да изглежда интересно и зрелищно на големия екран.Министерството на магията е доста сполучливо пресъздадено,както и битката със смъртожадните за Пророчеството.Много критики се чуха заради малкото отделено време на спомена на Снейп,но все пак в седмата книга той е подробно разгърнат и сигурно ще му се отдели повече време в седмия филм...А за Рупърт Гринт и Даниел Радклиф вече никой не мисли като за дечица.Някой да е гледал снимки от пиесата "ECCUS" :wink: Да не говорим,че Ема Уотсън вече е в някаква класация зя 100те най-сексапилни жени...Иначе,от "новите попълнения"мен лично ме изкефи Наталия Тена,въпреки че ролята й е малка...
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

на мен пък последната част най не ми хареса... или най- вероятно филмът взе да ми омръзва.
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”