Историциииии.......
Модератор: sientelo
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Четвърти. По наше време нямаше предварителни изпити и се влизаше с тройкиMira написа:а ти кой курс си?
ПП:в СУ едва ли може да се говори за "пропаднали"....освен тези,които влизат с връзки,всички останали щом са успели да изкарат изпитите и то с толкова високи оценки значи едва ли са "пропаднали"...
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами аз и без това ще ходя в понеделник към факултета, така че пиши едно ЛС с необходимата информация коя група си и да погледна в програмата ви каквото трябвалВпрочем тя май вече е качена и на сайта на факултетаTon4eto написа:може ли да помоля някой ,който е от софия и му се разкарва до факултата да отиде да провери за какво става въпрос и ако има ново разпределение на групите да ни кажепредполгам че са ни омешали здравата
Като птичка в небесата 
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
абе то програмата ясна,ама кой ще ми каже в коя група съм
4-та отпада,там са с педагогически профил,аз писах езиков
а списъците за езиците също май трябва да са излезли
обаче като гледам повечето дни от 7 ч. сутринта....
да попитам батковците и каките - има ли шанс да се изместят тези часове в мааааалко по-нормално време?
не за друго,ама както вика майка ми - ще ми се налага да излизам още по тъмно,точно когато се прибират пияниците
пък и едва ли имам автобус в 5 ч. от вкъщи... 

ами аз вече съм 3 курс и мога да ви кажа че и при нас миналата година групите бяха променени.тези които са с език са съответно 1 и 2 група а тези с педагогика са 3 и 4.а иначе за ранното ставане не се и надявайте да бъде променено най-много да почвате от 7.30 но без почивка
списъците с групите можа да си ги проверита на таблото на 2 етаж което е срещу нашето на което обикновенно ни пишат групите
istori4ka