Историциииии.......

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

може ли да помоля някой ,който е от софия и му се разкарва до факултата да отиде да провери за какво става въпрос и ако има ново разпределение на групите да ни каже :? предполгам че са ни омешали здравата
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

ще разберем на 1ви...в неделя едва ли ще има някой,който да се пита....но от програмата си личи,че ще е по профили-езиков и съответно педагогика....зависи от това какво си писал в молбата :wink:
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Mira написа:а ти кой курс си? :P

ПП:в СУ едва ли може да се говори за "пропаднали"....освен тези,които влизат с връзки,всички останали щом са успели да изкарат изпитите и то с толкова високи оценки значи едва ли са "пропаднали"...
Четвърти. По наше време нямаше предварителни изпити и се влизаше с тройки :lol: вЕрвай ми, пропаднали сме 8)
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ton4eto написа:може ли да помоля някой ,който е от софия и му се разкарва до факултата да отиде да провери за какво става въпрос и ако има ново разпределение на групите да ни каже :? предполгам че са ни омешали здравата
Ами аз и без това ще ходя в понеделник към факултета, така че пиши едно ЛС с необходимата информация коя група си и да погледна в програмата ви каквото трябвалВпрочем тя май вече е качена и на сайта на факултета :wink:
Като птичка в небесата :)
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

:) не се притеснявай, то аз утре вече ще съм в софия, така че ще видя дали мога да разбера нещо по въпроса :) а иначе да видях програмата вече :)
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

абе то програмата ясна,ама кой ще ми каже в коя група съм :lol: 4-та отпада,там са с педагогически профил,аз писах езиков :P а списъците за езиците също май трябва да са излезли :roll: обаче като гледам повечето дни от 7 ч. сутринта.... :shock: да попитам батковците и каките - има ли шанс да се изместят тези часове в мааааалко по-нормално време? :roll: не за друго,ама както вика майка ми - ще ми се налага да излизам още по тъмно,точно когато се прибират пияниците :lol: пък и едва ли имам автобус в 5 ч. от вкъщи... :shock:
Изображение
Изображение
Изображение
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Споко, транспорта тръгва в 4:30 :lol:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

в София сигурно,въпросът е,че аз не от София ще пътувам :P при нас най-ранния май е 6 или 6 и 30 :roll:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

а кой е писал педагогически профил....може да ми пише на лично :roll:
Аватар
snowwhite
В началото бе словото

Мнение от snowwhite »

ами аз вече съм 3 курс и мога да ви кажа че и при нас миналата година групите бяха променени.тези които са с език са съответно 1 и 2 група а тези с педагогика са 3 и 4.а иначе за ранното ставане не се и надявайте да бъде променено най-много да почвате от 7.30 но без почивка :( списъците с групите можа да си ги проверита на таблото на 2 етаж което е срещу нашето на което обикновенно ни пишат групите
istori4ka
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

мерси за инфото :roll:
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Ама вие и някакви профили имате? Вай вай, все едно сме в различни факултети
Изображение
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Тия изедници са ми сменили групата :whdat: Тамън се израдвах, че програмата ми е хубава
Изображение
Аватар
DokoDoko
В началото бе словото
Специалност: История

Мнение от DokoDoko »

някой има ли идея дали са излезли списъците с групите за чуждите езици за 2 курс История :roll: ?
Изображение
Аватар
Марто
От дъжд на вятър

Мнение от Марто »

DokoDoko написа:някой има ли идея дали са излезли списъците с групите за чуждите езици за 2 курс История :roll: ?
Организацията, както винаги, не е на ниво и не се знае за кво става дума, кога и къде трябва да се ходи и т.н.
Заключено

Обратно към “ИФ”