Уууу детски детски *подскача* един от любимите ми жанрове...дори сегакато в нета се появи някоя анимация я тегля...жалко,че вече са някви тип "Отнесени","Рататуи" и "Коли"...няма ги добрите стари пъстри филмчета тип "Пепеляшла","Спящата красавица" и другите там на Дисни.
Сравнете само...
Пепеляшка Рататуи
За любителите ще спомена,че мн от класиките на Дисниимат свои прдължеия...Книга за Джунглата2,Пепеляшка 2 и 3,Цар Лъв 2 и 3,101 далматинци 2,Лейди и Скитника 2,Малката русалка 2...аз поне знам за тези

в нета ги има.
Относно сериалчетата...като съвсем малка мн харесвах Майки Маус и Мечетата с благородни сърца (са по твтата някъде ги даваха но ги наричат Грижовните мечета,в мойте млаини бяха мечетата с благородни сърца

) по-късно дойде ред на Малкото пони,Волтрон...
Относно Сладката Канди и Ейнджъл детето на цветята...ауууу на първото даже помн я още текста на започващата песничка...Чудна радост пак блести в моето сърце рой лунички пак трептят трептят по моето лице...Искам с добрия вятър да лудея искам щастливо с птиците да пея,това съм аз това съм аз сладката Канди.Ако съм тъжна или сама в някой незнаен час пред огледалото у дома себе си пак търся аз...смей се пак и играй весело канди сълзите знай не са за теб ах канди канди

мн съм зле нали...а тва не е едиственото детско на което още помня песничката

За Ейнджъл няма да забравя как чаках края на всеки епизод за да записвам какво значи дадено цвете на езика на цветята.Докато го даваха тва филмче по ДКТЕ(може и още да го въртят там) няколко пъти съм го гледала цялото не ми омръзваше...Доктор Злобил и Кетчуп вампирите също рулз...за Плодчетата дори помня,че бях мн мн малка когато веднъж сънувах,че съм Кумба

щом помня подобни неща изглежда детето в мен още не е умряло...Том и Джери са класика,даже родителите ни сиг биха седнали да го гледат с кеф ако им го пуснеш сега

А помните ли Светулковците и техните врагове мулиганите

и Малчовците рулираха,а една тяхна приказка нз що но покрай изборите все си я спомням (щот и в серийката ставаше дума за ибзори) "Всеки малчовски глас е важен"

Ето го и Кро
ТУКима няколко серии с бг аудио,една фр пък се е захванала да прави субтитри за Гумените мечета,защотодори и да има нещо в нета с бг аудио не е мн.
Някой искаше
Тайнствените златни градове...ето.
Мн харесвах и игралните филми пак на дисни но в събота дето ги даваха - Стъпка по стъпка; Скъпа,смалих децата (Сериала е по-добър от филма) и т.н.
Харесвах серийките за малкиоте бъгс бъни и лола бъни едно синьо и розаво зайче,
тайни туун или нещо такова беше...беше хубаво също

Бяха мнооооооооого сладички
Spiderman и той ми харесваше особено по-новите серии кат почнаха с една дет събираше всички супер герои на едно място да си помагат в борбата със злото и т.н.
Не видях някой да е споменал добрият стар Таз - Тазманийският дявол...това лакому същество

дет се върти ръмжи грухти голям фен беше
Малките Том и Джери също радват
От по новите анимации харесвам Уинкс Клуб...наистина мн ме кефят цветовете са ярки историята е лигавка но е предвидена за момиченца,УИЧ също не е зле въпреки,че комикс нарисувани героите са по хубави от тези в анимацията.Иии друга анимация ммм...Тутенщайн,...тя е по нова...офф взех че се увлякох по - добре да приключвам