Ти гониш
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Kleo
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Да, актьорската игра не беше добра, но посланието успя да ме жегне и натъжи. Просто си представих колко съдби биват провалени от една-единствена грешка-за някои нищожна на пръв поглед. Да, жалкото е, че не знаем какво следва и няма как да поправим стореното. Затова първо се мисли и чувството за самосъхранение не би следвало да се удавя в изпитото количество алкохол. 
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Що не ходят да снимат в Африка, ако искат да е с поучителна цел?
Там има цели села където ВСИЧКИ са болни от СПИН. В ЮАР например след 3-4 години ще изпитват изключително остър недостиг на учители в училищата защото учителите умират от СПИН. От 43-44 милиона население, 5-6 милиона са заразени с ХИВ.
Аз мисля че истината, поднесена малко по-брутално ще накара хората да се стреснат и да осъзнаят за какво иде реч. А не после да слушам, ходейки по улицата, някакви момиченца и момченца с колко и къде са се съвкуплявали.
Там има цели села където ВСИЧКИ са болни от СПИН. В ЮАР например след 3-4 години ще изпитват изключително остър недостиг на учители в училищата защото учителите умират от СПИН. От 43-44 милиона население, 5-6 милиона са заразени с ХИВ.
Аз мисля че истината, поднесена малко по-брутално ще накара хората да се стреснат и да осъзнаят за какво иде реч. А не после да слушам, ходейки по улицата, някакви момиченца и момченца с колко и къде са се съвкуплявали.