1. От какво се интересуваш в социален план? -Бъди малко по-конкретен..Ако имаш предвид това- от всичко,което става в България- от стачката на учителите до цената на водата и доматите
2. С какви полезни качества смяташ, че разполагаш? - Добричка съм,разбираща,съчувстваща,отговорна,тактична,подкрепяща близки и приятели при нужда ,а и без,добър служател съм,организирана съм,мога да намеря общ език с всеки ,при добро желание и от другата страна

В домакински план- мога да чистя,пера,гладя,готвя..
3. Имаш ли намерение да ги използваш в полза на обществото и как?

Ако ми се отдаде възможност защо не

Но за обществото отказвам да чистя,пера,гладя и готвя
4. Кой трябва да направи първата стъпка - мъжът или жената - или е без значение? -Определено ТОЙ
5. Каква е за теб "идеалната" първа стъпка? - Нешо романтично и да си личи ,че е направено с желание и чувство

Точна рецепта няма за това.
6. За какво си мислиш най-често? - Напоследък колко кила трябва да стопя и как ще си търся работа.
7. Би ли искала да промениш нещо в социалната среда, в която живееш? - Да, много неща.В приятелската среда нямам забележки за момента
8. Била ли си влюбена, колко силно и колко пъти? Да, 2 пъти,много силно,но само в 1ния ми бе отговорено на чувствата..
9. Какво не би направила за мъж? -Нещо което би било в разрез с разбиранията ми,нещо,което ме обижда и подтиска мен самата.Примерно не бих се отказала от приятелите си,от вкусовете си,не бих направила и 3ка заради него
10. А какво БИ направила?

Всичко друго!Морална и парична подкрепа,разбиране,компромиси....много неща

Това при положение ,че има чувства разбира се