Размисли и страсти със Smoking Mirror

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

Странно и нз защо реших,че си влюбен... така ли е? :P
А бил ли си влюбен...Разочаровал ли си се от момиче,което си харесвал... :) Уппс :oops: ,май станаха доста лични въпросите
А пушиш ли?! (Бих заложила на -"НЕ"!)
Иии последно-дразни ли те аватарът ми ..?
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Откъде тази страст по ацтекските профили?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Кои са ти най-често използваните никове, откъде идват и какво означават?
Има ли Бог?
А извънземни?
Кога си се наяждал най-много?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Какво мислиш за самоубийството?
А за убийството?
А за сексуалните извращения?
На какъв принцип гласуваш?
Как смяташ да подходиш към кметските избори?
Смяташ ли, че това са разсъжденията на човек, който е с всичкия си?
Как си?
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Ако трябва да оприличиш главата си на някакъв предмет,какъв ще бъде той?
Обичаш ли Боб?
А леща?
Дразнят ли те популярните напоследък EMO-та ?
Държал ли си се откровено лошо с момиче без причина?
Ако да,сега съжаляваш ли?
Кое е нещото във външния вид,което от пръв поглед би категоризирало някой като "мой човек" или " definitely not!" ?
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

1. Кога ще те бия на Lord или на Мagic 8)
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

clessy написа:1.Странно и нз защо реших,че си влюбен... така ли е? :P
2. А бил ли си влюбен...Разочаровал ли си се от момиче,което си харесвал... :) Уппс :oops: ,май станаха доста лични въпросите
3.А пушиш ли?! (Бих заложила на -"НЕ"!)
4. Иии последно-дразни ли те аватарът ми ..?
1. За да отговоря на този жъпрос позволи ми да използвам една почти неразбираема метафора :P
Отново наближи есента и отново инфилитрираха вътрешният ми свят. Съпротивата в началото се оказа безсилна и противникът започна да обсажда и да покоряжа една по една крепостите на сърцето ми, а някои от тях само при вида му отваряха портите си. Сражението още не е свършило, а какво ще стане - ще видим...

2. О, да. Бил съм. И да, раззочаровал съм се - три пъти. Поради това научих някои неща и сега гледам да се съпротивлявам на разни работи :wink:

3. Печелиш - не пуша :wink:

4. Не, защо да ме дразни :P Ти си една малка калинка :)
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мила написа:Откъде тази страст по ацтекските профили?
Абе да ти кажа този въпрос е малко по-дълбок :P Може би ми е вродена или придобита в следствие на занимателни и забавни разговори, а може би просто защото съм момче имам някаква много силна страст към историята като цяло.
От друга страна винаги, ама винаги симпатизирам на по-слабите и мразя надменните. Просто така съм устроен, няма на какво друго да се дължи.
От трета страна като бях малък гледах един документален филм, май беше в предаването Атлас, за мезоамериканските цивилизации. Много ми станаха симпатични индианците и питах баща ми, който беше историк, защо испанците толкова безпроблемно са успели да прегазят ацтеките - беше ми станало някак мъчно за тях. И тогава той ми каза, че индианците използвали обсидианови стрели, които били много остри и смъртоносни, но понеже обсидианът е стъкло, когато една такава стрела се удари в кована желязна броня тя се пръска без изобщо да нарани испанеца. И аз тогава си представих един ацтек, с неговата корона от шарени пера, с бронзовият загар на кожата си, с гривните по ръцете и краката, които опъва лъка си, стъпил на горните стъпъла на техниете храмове-пирамиди и стрелата му се пръска в бронята на испанеца с алебардата в подножието му... и се влюбих. В последствие разширих познанията си по въпроса и почнах да им се радвам още повече :P

Надявам се, че не съм ви отегчил с този дълъг отговор и поздравявам всеки които го е прочел целия :wink:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Methuselah написа:1.Кои са ти най-често използваните никове, откъде идват и какво означават?
2.Има ли Бог?
3.А извънземни?
4.Кога си се наяждал най-много?
1.Ами...
Night Wanderer - вторият ми ник, радва ме зарад символизма, който вкарвам в него - човек, който броди из нощта и търси смисълът на живота :P Пък и винаги много съм се радвал да се разховдам през нота, когато всички спят :P
Smoking Mirror - Превод на едно ацтекско божество - мился, че беше Тецкатлипока, богът на нощта и разни друи работи.
Smoking Shield - вариация на горното
Broken Shield - от своя страна пък вариация на горното :P
Сега мисля да си сложа един нож ник, ще видим дали ще го направя :P

2. От къде да знам :P Но маи има някви такива работи.

3. Вероятността при площ която клони към безкрайност да няма нищо друго освен теб клони към нула :P Макар че тази хипотеза важи само когато тази площ е естествена, а не е създадена в изкуствени изолирани условия :P

4. Ми не помня да ти кажа. Като цяло всеки път като идем някъде с майка ми и сестра ми по дифолт поръчваме много,а те почти не ядат, така че...
Последно промяна от Smoking Mirror на 27 Сеп 2007, 15:40, променено общо 1 път.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Smoking Mirror написа:
Абе да ти кажа този въпрос е малко по-дълбок :P Може би ми е вродена или придобита в следствие на занимателни и забавни разговори, а може би просто защото съм момче имам някаква много силна страст към историята като цяло.
От друга страна винаги, ама винаги симпатизирам на по-слабите и мразя надменните. Просто така съм устроен, няма на какво друго да се дължи.
От трета страна като бях малък гледах един документален филм, май беше в предаването Атлас, за мезоамериканските цивилизации. Много ми станаха симпатични индианците и питах баща ми, който беше историк, защо испанците толкова безпроблемно са успели да прегазят ацтеките - беше ми станало някак мъчно за тях. И тогава той ми каза, че индианците използвали обсидианови стрели, които били много остри и смъртоносни, но понеже обсидианът е стъкло, когато една такава стрела се удари в кована желязна броня тя се пръска без изобщо да нарани испанеца. И аз тогава си представих един ацтек, с неговата корона от шарени пера, с бронзовият загар на кожата си, с гривните по ръцете и краката, които опъва лъка си, стъпил на горните стъпъла на техниете храмове-пирамиди и стрелата му се пръска в бронята на испанеца с алебардата в подножието му... и се влюбих. В последствие разширих познанията си по въпроса и почнах да им се радвам още повече :P

Надявам се, че не съм ви отегчил с този дълъг отговор и поздравявам всеки които го е прочел целия :wink:
ЛЕЛЕ :)
ми, възхитена съм :)
точка.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мила написа:
Smoking Mirror написа:

ЛЕЛЕ :)
ми, възхитена съм :)
точка.
:oops:
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Smoking Mirror ,кога ще възхитиш и мен? :roll: :lol:
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Jamesmagno написа:1.Какво мислиш за самоубийството?
2.А за убийството?
3.А за сексуалните извращения?
4.На какъв принцип гласуваш?
5.Как смяташ да подходиш към кметските избори?
6.Смяташ ли, че това са разсъжденията на човек, който е с всичкия си?
7.Как си?
1. Страхлив начин да избягаш от отговорност. А аз съм страхлив човек и не ми е чуждо да бягам от отговорностия ако това имаш предвид :wink: Но е ужасно и е начин да надрискаш всичко след себе си - представи си само колко живота ще съсипеш.

2. Много сред мъртвите заслужават да живеят. Можеш ли да им върнеш живота? Не бързай да раздаваш смъртни присъди Фродо Бегинс (неточен цитат от Властрелина):P

3. Ми... гадория, братле :)

4. Старая се да избера по-малката купчина лайна. Ако не съм в състояние да преценя коя е по-малка, правя така че нито една от тях да не го получи :wink: Обикноевено това става като гласувам за тези които със сигурност няма да спечелят :P

5. Точно към тях май ще подходя Варненски, защото ще съм във Варна на 28-29.

6. Да. Просто не съм от ничий твърд електорат и не съм сляп за простотиите, коит някои политици правят, за разлика от някои други хора :wink:

7. Малко ми е скучно, но скоро Шуши ще доиде да ме смени, тъй че ще ми мине :P
Последно промяна от Smoking Mirror на 27 Сеп 2007, 16:11, променено общо 1 път.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Случвало ли ти се е да си имаш проблеми заради твърде живо въображение? А ползи от него? Съдиш ли за хората по убежденията им? А теб съдят ли те?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

hypnosssa написа:1.Ако трябва да оприличиш главата си на някакъв предмет,какъв ще бъде той?
2.Обичаш ли Боб?
3.А леща?
4.Дразнят ли те популярните напоследък EMO-та ?
5.Държал ли си се откровено лошо с момиче без причина?
6.Ако да,сега съжаляваш ли?
7.Кое е нещото във външния вид,което от пръв поглед би категоризирало някой като "мой човек" или " definitely not!" ?
1. Хъмммм.... вероятно някаква постоянно-сменяща се картина.
2. Да, харесвам го. А и Боб Синклер и Спонджбоб много ме радват също.
3. Не. Мразя.
4. Чак пък да ме дразнят... По-скоро са ми безразлични.
5. Бе виж сега, с момиче съм се държал много лошо, обаче то тогава си имах много добра причина :P Но май случаят е единичен :P
6. В интерес на истината скоро си мислех за онзи път и ми стана мъчо за нея. В смисъл че ми стана мъчно че бях груб :P
7. Хммм... Не знам. Може би ако носи Единственият пръстен или пък ако носи РНВ или пък ако носи Цвайхендер. Но не съм сигурен де.
дефинитли нот - де да знам. Да кажем ако от дискмена му в градския транспорт се носи дива чалга. Или ако някакъв кретен пуска чалга от телефона си. Гърррр. В такива случаи ми се иска да имам телефон, с който мога да пусна Dawn of Battle
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”