Университета има ли си като задачка да ни издава карти DSK-ISIC-UNI или ако някой иска.. просто отива в банката и си изкарва
...защото ако не се лъжа в друг университет си ги издават на всеки.. DSK-ISIC-UNI
Има намаления в магазини и заведения. По-голяма аванта са намаленията в чужбина и пътуването с влак. Вадите си ги сами в бюрата на ИСИК. Списъкът със заведенията и магазините е на сайта.
Кои други университети издават на студентите и какви точно карти имаш предвид, че издават?
СУ издава дебитни карти на студентите, картите са Виза Електрон и за на ПИБ. При положение че имат договор с ПИБ, очевидно не става да издават карти на ДСК.
Освен това, ИСИК картата е най-полезна за пътуване в чужбина. В България е леко ненужна, още повече, че се заплаща. По-евтино ти е да си изкараш карта за БДЖ отделно, отколкото ИСИК, ако смяташ да я ползваш само в България. При това положение от какъв зор СУ да ти я издава?
Днес във факултета раздаваха заявления за такива карти и казаха, че сега ги издавали безплатно - на промоция. Всички колеги, които бяха около мен като си взех бланка да попълвам, казаха, че това може да е някаква измама, че събирали личните данни, сключвал се договор и такива неща. И аз реших да не подавам и първо да проуча това ISIC UNI какво е...
Сега като четох тук и като им видях сайта - да разбирам ли, че такива опасения са напълно неоснователни?
В МУ например ги задължават да имат такива карти. При тях миналата година те замениха изцяло студентските лични карти.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Да, ама вчера като ходих да си подам заявлението и ми казаха, че за да го приемат трябвало да си издавам и някаква Loop карта, иначе не можело. Кат' е тъй - Не, мерси. Чао!