Защо говорите простотии и вадите нескопосани компромати срещу хора, които даже няма да се кандидатират и да застрашат бедните ви душици? Къде бяхте през изминалите две години? Да бяхте кандидатствали с проект и да свършите нещо полезно за колегите си вместо да се правите на морални съдници! Аз знам за тези две години какво е свършено и то е факт-
Концерт за 24 май в двора на СУ.
Кандидатстудентски информационен център.
Дарителска акция за западните покрайнини – 2500 нови книги
Викторина за честване на 130-годишнината от Априлското въстание
Футболна среща преподаватели – студенти. /традиция/
"Следи от миналото" – ФСлФ, изучаване на българските диалекти в Македония.
"Усмивка за теб, усмивка за мен" – проект на ФП за посещение в дом за деца и юноши "П. Р. Славейков", много успешен, надежда да стане традиция
"Фестивал на българското образование" – СС изцяло представя СУ
Проект Патронен празник на ГГФ – "Ден на Земята"
Проект на ФМИ за студентска олимпиада по математика.
Практика на студенти от ИФ в Хърватска. Пристанищна култура на Балканите - Хърватска, град Сплит и град Трогир.
Турнир по тенис за купата на СУ.
Трето поред издание на бюлетин на ХФ след изданията от 2003-та и 2004-та г. Книжката описва обучението в Химически Факултет на СУ “Св. Климент Охридски” и дава възможност на всеки един заинтересован да проследи процеса на обучение в ХФ
Провеждане на пролетно почистване в районите около факултетите ФзФ, ФМИ, ХФ с участието на студентите и преподавателите от трите факултета
Среща дискусия с доц. Д-р Зоран Тодоровски, Македонско студентско дружество "Вардаръ".
Конкурс за есе по повод 24 май – "Субщежитието".
"V Национална конференция по Химия за студенти и докторанти" , 2006.
За повече информация:
http://www.phdgate.net
Бюлетин на ФСС на ФФ - "СУбщество"
Семинар на ФСС на ФМИ
Подкрепа на конкурс за сценарий за късометражен филм на Арт група „Хайде”.
За повече информация: nisimasa.imingo.net
Семинар на Факултетен студентски съвет на ГГФ.
Организиране на турнир по шах в Яйцето.
Учредяване на студентски политологичен клуб във Философския факултет. Част от участието на Студентски съвет в IAPSS.
За повече информация:
http://www.iapss.net
Среща на Асоциалцията на обединените европейски студенти в София.
За повече информация: karl.aegee.org
Участие на отбор на СУ на традиционното състезание по международно публично право в Хага.
За повече информация:
http://www.telders.leidenuniv.nl
Изпускам някои неща, моля да не ми се сърдят колегите- все пак не може да се помни всичко
На страхливците, които се крият и в живота си са мишоци и дават определения "крадци", "пияндурници", "партийни кадри", "криминални" и не знам още какво си не искам да отговарям. под достойнството ми е!
Бяха създадени ресорни комисии, беше отблокирана сметката на Съвета- а блокирана тя беше заради "честността" на предния председател. Не намирам, че това е нищо или пък, че е малко. Нека тези след нас направят повече, желая им успех, аз нямам причина да се срамувам и единственото, което спечелих от Студентски съвет са добри приятели.. пожелавам го и на вас!