А бил ли си влюбен...Разочаровал ли си се от момиче,което си харесвал...
А пушиш ли?! (Бих заложила на -"НЕ"!)
Иии последно-дразни ли те аватарът ми ..?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
1. За да отговоря на този жъпрос позволи ми да използвам една почти неразбираема метафораclessy написа:1.Странно и нз защо реших,че си влюбен... така ли е?![]()
2. А бил ли си влюбен...Разочаровал ли си се от момиче,което си харесвал...Уппс
,май станаха доста лични въпросите
3.А пушиш ли?! (Бих заложила на -"НЕ"!)
4. Иии последно-дразни ли те аватарът ми ..?
Абе да ти кажа този въпрос е малко по-дълбокМила написа:Откъде тази страст по ацтекските профили?
1.Ами...Methuselah написа:1.Кои са ти най-често използваните никове, откъде идват и какво означават?
2.Има ли Бог?
3.А извънземни?
4.Кога си се наяждал най-много?
ЛЕЛЕSmoking Mirror написа:Абе да ти кажа този въпрос е малко по-дълбокМила написа:Откъде тази страст по ацтекските профили?Може би ми е вродена или придобита в следствие на занимателни и забавни разговори, а може би просто защото съм момче имам някаква много силна страст към историята като цяло.
От друга страна винаги, ама винаги симпатизирам на по-слабите и мразя надменните. Просто така съм устроен, няма на какво друго да се дължи.
От трета страна като бях малък гледах един документален филм, май беше в предаването Атлас, за мезоамериканските цивилизации. Много ми станаха симпатични индианците и питах баща ми, който беше историк, защо испанците толкова безпроблемно са успели да прегазят ацтеките - беше ми станало някак мъчно за тях. И тогава той ми каза, че индианците използвали обсидианови стрели, които били много остри и смъртоносни, но понеже обсидианът е стъкло, когато една такава стрела се удари в кована желязна броня тя се пръска без изобщо да нарани испанеца. И аз тогава си представих един ацтек, с неговата корона от шарени пера, с бронзовият загар на кожата си, с гривните по ръцете и краката, които опъва лъка си, стъпил на горните стъпъла на техниете храмове-пирамиди и стрелата му се пръска в бронята на испанеца с алебардата в подножието му... и се влюбих. В последствие разширих познанията си по въпроса и почнах да им се радвам още повече![]()
Надявам се, че не съм ви отегчил с този дълъг отговор и поздравявам всеки които го е прочел целия
Мила написа:ЛЕЛЕSmoking Mirror написа:Абе да ти кажа този въпрос е малко по-дълбокМила написа:Откъде тази страст по ацтекските профили?Може би ми е вродена или придобита в следствие на занимателни и забавни разговори, а може би просто защото съм момче имам някаква много силна страст към историята като цяло.
От друга страна винаги, ама винаги симпатизирам на по-слабите и мразя надменните. Просто така съм устроен, няма на какво друго да се дължи.
От трета страна като бях малък гледах един документален филм, май беше в предаването Атлас, за мезоамериканските цивилизации. Много ми станаха симпатични индианците и питах баща ми, който беше историк, защо испанците толкова безпроблемно са успели да прегазят ацтеките - беше ми станало някак мъчно за тях. И тогава той ми каза, че индианците използвали обсидианови стрели, които били много остри и смъртоносни, но понеже обсидианът е стъкло, когато една такава стрела се удари в кована желязна броня тя се пръска без изобщо да нарани испанеца. И аз тогава си представих един ацтек, с неговата корона от шарени пера, с бронзовият загар на кожата си, с гривните по ръцете и краката, които опъва лъка си, стъпил на горните стъпъла на техниете храмове-пирамиди и стрелата му се пръска в бронята на испанеца с алебардата в подножието му... и се влюбих. В последствие разширих познанията си по въпроса и почнах да им се радвам още повече![]()
Надявам се, че не съм ви отегчил с този дълъг отговор и поздравявам всеки които го е прочел целия
ми, възхитена съм
точка.
1. Страхлив начин да избягаш от отговорност. А аз съм страхлив човек и не ми е чуждо да бягам от отговорностия ако това имаш предвидJamesmagno написа:1.Какво мислиш за самоубийството?
2.А за убийството?
3.А за сексуалните извращения?
4.На какъв принцип гласуваш?
5.Как смяташ да подходиш към кметските избори?
6.Смяташ ли, че това са разсъжденията на човек, който е с всичкия си?
7.Как си?
1. Хъмммм.... вероятно някаква постоянно-сменяща се картина.hypnosssa написа:1.Ако трябва да оприличиш главата си на някакъв предмет,какъв ще бъде той?
2.Обичаш ли Боб?
3.А леща?
4.Дразнят ли те популярните напоследък EMO-та ?
5.Държал ли си се откровено лошо с момиче без причина?
6.Ако да,сега съжаляваш ли?
7.Кое е нещото във външния вид,което от пръв поглед би категоризирало някой като "мой човек" или " definitely not!" ?