Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
ооо,някой май е решил да си поживее докато не сме почнали още или пък тренирате за студенсткия живот.Тренирайте,тренирайте,тъкмо после ще ни жзимате с вас
То ако няма от сега какво да обсъждаме... стига де! Мен ме нямаше, иначе щях да ви напълня главата с "гръмотевици" Още малко останаааа...Другата седмица - в Софиятааа
здравейте! Говорих с няколко приятелчета тук там и ми препорачаха да отидем на откриването в ректората. и по късно някъде след обяд е откриването на годината в ФМИ да идем за студентските книжки!
Процедурата е ясна на 1 октомври. Само чакаме да се обяви официално часа на откриването. Щом организацията е българска, винаги ще присъства и момента на изненадите
DevilFighter написа:Процедурата е ясна на 1 октомври. Само чакаме да се обяви официално часа на откриването. Щом организацията е българска, винаги ще присъства и момента на изненадите
Ооо, това е повече от ясно...няма да се учудя и в последния момент да кажат, че ще стачкуват и няма да се почне на 1-ви