За подалите молби за преместване!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
awe samo da pitam dokumentite za zapisvane kolko struvaha ??i trqbva da si zimam novi nali -poneje si smenqm specialnostta,no sam v sa6tiq fakultet... a sa6to tva sigurno zna4i 4 e ne trqbva da si vzimam diplomaata???
Последно промяна от visez на 23 Сеп 2007, 21:28, променено общо 1 път.
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
5 лева. Толкова струва да си купиш нов комплект документи.
А, аз и днес не успях...нима съм допускала, че 5 години премеждия стигат и свършват току-така?
ЮФ записва само сутрин, което ми казаха благо към 15:15. Кратката версия, че zmey ме мисли за спамър.
А, аз и днес не успях...нима съм допускала, че 5 години премеждия стигат и свършват току-така?
ЮФ записва само сутрин, което ми казаха благо към 15:15. Кратката версия, че zmey ме мисли за спамър.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
- nihil
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
баси ужаса.... не стига че повечето работят от 10-12 и от 14-16..ми някой и до обяд..че даже до 11:30 видях днес ФКНФ мисля
преумора ей...ужасно... в СУ направо се мъчат да ни откажат от тях винаги когато имаме да уреждаме някакви административни проблеми
веселба:)
преумора ей...ужасно... в СУ направо се мъчат да ни откажат от тях винаги когато имаме да уреждаме някакви административни проблеми
..:: I Never Agreed to be Your Holy One::..
-
Sun4o-f
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
:)
Ох хора,аз мислех да не се изказвам,че не съм преместена,ама такова нещо не ми се беше случвало....потулили ми документите от Учебен отдел!!! Та приета съм Връзки с обществеността( Задочно
Дано да е за добро). Е утре ще видя как стоят нещата с парички и прочие, нали 15 лв. беше таксата за преместване?:)
Всичко хубаво на този свят или е забранено, или е аморално, или от него се пълнее ...
- nihil
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: :)
oлее супер Марти!!!:))) честито!!! много ме зарадва като прочетох!:)) суупеер!!!:)Sun4o-f написа:Ох хора,аз мислех да не се изказвам,че не съм преместена,ама такова нещо не ми се беше случвало....потулили ми документите от Учебен отдел!!! Та приета съм Връзки с обществеността( ЗадочноДано да е за добро). Е утре ще видя как стоят нещата с парички и прочие, нали 15 лв. беше таксата за преместване?:)
..:: I Never Agreed to be Your Holy One::..
днес ходих да се запиша и едва не умрях пред поредната врата зад която не знаеха как да се запиша. Ходих от кабинет в кабинет и не могат да ме упътят къде какво трябва да направя, дори от касата ме върнаха и ме пратиха някъде се за нещо. Безкрайно съм разочарована как в тоя университет никой нищо не знае и няма кой да ти го разясни.
- пикси
- Драскач
Sun4o-f, честитоооооо! 15 лв. е, ама чакането по опашки е напълно безплатно.
Diamond, какво ти трябва? Питай, може да успеем да те насочим...
Diamond, какво ти трябва? Питай, може да успеем да те насочим...
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
- пикси
- Драскач
Това може само да ме радва. Поздравления на успелите, хайде, лека и безаварийна...доходна, хм..., едва ли 
- пикси
- Драскач
За доволна - доволна съм. Възрастовата разлика обаче си казва думата, не се сблъсквам с уважение към побелелите ми коси
Окахърената ми душа за лекции копнее, от работа не можах да ида, а така жадувах...И сега, нямам си думички, нямам си знания...Ама пък иначе съм много доволна.