размисли и страсти с heygod
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Ти що не ми каза в очите,че съм копелеFTF написа:Пън ше ми викаш, а? Ма що не ми го каза в очитеЩом ще има лаптоп-може, къв нет ше си прекарвате. С Фед въобще не сме си конкуренция. Ти си по-мил и за двама ни
Айде късмет тогава
Ако това е към въпросите - кабелната и интернета са на Евроком
Успех и на теб!
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

1. Ако една сутрин се събудиш мултимилионер,какво ще направиш?
2. Ако си на пустинен остров и можеш да вземеш 3 неща със себе си,кои ще са те и защо?
3. Отдаваш ли се на импулсите или винаги броиш до 10?
4. Съжаляваш ли за нещо,което си направил?
5. А за нещо,което не си направил,но ти се е искало?
6. Вярваш ли в падащи звезди и ако да,какво ще си пожелаеш,ако видиш?
2. Ако си на пустинен остров и можеш да вземеш 3 неща със себе си,кои ще са те и защо?
Не се страхувай да направиш голяма крачка.Не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
1.Ще потъркам очи,ще се ощипя и пак ще заспаvelvet написа:1. Ако една сутрин се събудиш мултимилионер,какво ще направиш?
Ако се окаже истина - най-вероятно ще продължа живота си по старому,не всичко се купува с пари,аз се радвам на това,което имам и ми е достатъчно,но искам да подправя живота си с едно "мъничко",обичливо,сладко и красиво "нищо-нещо"
2.Над този въпрос мислех много време,няма да кажа колко,защото пак всички ще ми се смеят
1)Музика - касетофон или някоя китарка.Знаеш,че без музика не мога.Всъщност не винаги слушам,но просто няма да издържа - я за успокоение,я за прилив на енергия и т.н.Пък и винаги съм искал да се науча да свиря на китара
2)Снимка на любимия човек и още няколко екземпляра да раздам на ма'муните
3)Много се чудех за третото,но току що го измислих.
Третото бих искал да е много листи или една голяма тетрадка и химикали,химикали ... Обичам да пиша.Ако съм на пустинен остров,определено ще има за какво да разказвам,а защо да не съставя и един том "Разказите на Гого на пустинния остров или Защо избрах снимката,а не си взех нож"
3.Аз до 10 не мога да броя
4.Съжалявам за не много неща,повечето са незначителни,но ми е много съвестно за грешки породени от глупост.Например съжалявам,че аз се промених,че не съм същия,който бях преди,но не мога да върна времето назад.Явно така е било писано да стане.Вярвам в съдбата,но тя ту ми се усмихва,ту - не.Гадното е,че за най-важните неща в живота винаги ми обръща по-лошата си страна
5.По повод 5-тия въпрос бих отговорил с едно стихотворение на Дамян Дамянов,това е и едно допълнение към 4-тия:
ЖИВОТ
Прелиствам го подобно книга тежка,
ах,аз ли писах всичкото това?
Нелепости,задрасквания,грешки-
каква ти книга-
грозна чернова!
Да можех,бих отново го преписал
на гланцова хартия с краснопис,
без ни една едничка грешна мисъл
без ни една поправка-
равен,чист!
Той би звучал добре-почти прекрасно,
без ни един едничък непресметнат ход,
но щеше ли това да бъде моят
ГРЕШЕН ИСТИНСКИ ЖИВОТ!
6.Дали вярвам в чудеса?Ами все по-малко и по-малко.Просто виждам какво се случва около мен,какво се случва с мен и не съм доволен.
Падащи звезди има и ако мога да си пожелая нещо,то е едно специално определено сладко създание,което много ме радва и ме обича да е до мен и с мен.

- Derek
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
1. "За" или "Против" Квантовата механика?
2. Маскираш ли нещастието си със смях и шеги? Ако "да", то когато смехът спре и маската падне... какво става?
3. Халюцинирал ли си от преумора..и хареса ли ти?
4. Усещаш ли когато мисълта ти се забавя или става по-бърза?
5. Мнението ти за Д-р Хаус. И по кои черти си приличаш с него и по кои се различаваш?
6. Вярващ ли си? Моля те...отговори искрено.
7. Мислиш ли, че Айнщайн е щял да достигне до формула обясняваща ВСИЧКО чрез уравновесяването на електромагнетизма и гравитацията в едно просто, кратко уравнение?
8. Правдиво ли е изказването "Everybody lies!"

2. Маскираш ли нещастието си със смях и шеги? Ако "да", то когато смехът спре и маската падне... какво става?
5. Мнението ти за Д-р Хаус. И по кои черти си приличаш с него и по кои се различаваш?
7. Мислиш ли, че Айнщайн е щял да достигне до формула обясняваща ВСИЧКО чрез уравновесяването на електромагнетизма и гравитацията в едно просто, кратко уравнение?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
1.WTF?!Derek написа:1. "За" или "Против" Квантовата механика?
2.Всъщност не
Ако е да,защото е имало такива случаи.Смея се,усмихвам се,защото аз съм такъв човек - жизнерадостен.Забравям какво ми е на главата и се опитвам да си изкарам максимално яко.И тук идва проблемът - като сваля маската,всичко което съм се опитвал да не покажа - излиза наяве
Точно в този момент от живота ми имам едно такова влияние,ако го нямаше - едва ли някой щеше да ме види с тъжна и нацупена физиономия,а винаги щях да съм такъв какъвто съм на снимките,който пускам - ухилен до уши и весел
3.От преумора,хм... Мисля,че не.Явно не съм се преуморил достатъчно
Може би като легна да спа,когато съм много уморен и сънувам нещо - имало е случаи,в които си мисля,че това нещо е реално,че докосвам нещо,че говоря с някой и не само на сън... и като се събудя продължавам да си мисля същото
4.Усеща се да.Когато съм твърде изморен,мисля за други неща и т.н. съм един такъв ленив,мисълта ми тече много бавно.Ако пък съм се наспал,избил съм си проблемите от главата и т.н. - по-бърза е естествено.Макар че - аз и бърза мисъл = къци вапцаров -забавен
5.Гледал съм една-две серии
6.Ами не мога да ти кажа с точност
Вярвам в съдбата,не знам тя до колко е свързана с Бог и има ли той пръст в тая работа
Бях писал по-горе - хората родени с късмет за истински щастливи.Ако имаш късмет във всяко едно начинание,то ти си се уредил
Ако избирах между Бог и съдбата бих избрал съдбата,а за отговор на въпроса ти - по-скоро ДА.
7.Сигурно."Лудите,лудите,те да са живи"
8.В някой момент от живота на човек му се налага да излъже за нещо - лъжа,за да предпази някой,лъжа за лична облага,лъжа,защото е лъжец и т.н.Самият аз също съм лъгал,но такава съвест ме гризе после,че не спирам да съжалявам за това,което съм направил.Сега дори се сетих за една песен на Бон - Lie to me,там лъжата е свързана и с любовта:
If you dont love me - lie to me
cause baby youre the one thing I believe
Let it all fall down around us, if thats whats meant to be
Right now if you dont love me baby - lie to me
Много хора казват,че не са лъгали през живота си - пълни глупости
Да,всеки лъже или поне е лъгал веднаж в живота си

- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
Прав си, че за момента ТО на Айнщайн не обяснява всичко. Учените все още не са открили ключа към обяснението на всичко. Или поне не са доказали такава теория. Има предположение - струнната теория. Тя вече "обяснява всичко". Но, тъй като включва съществуването на частици многократно по-малки от най-малките познати в днешно време, не може да бъде даказана или оборена /частиците са твърде малки дори и за най увеличаващите микроскопи/. Тя прави връзката между електромагнетизма и гравитацията, обяснявайки всичко чрез малки вибриращи частици /струни/. В момента Вселената се обяснява от 2 теории - Общата теория на относителността и Квантовата теория. Най-общо казано - Квантовата теория обяснява всичко в макросвета, а Теорията на Айнщайн - останалото.Derek написа:7. Мислиш ли, че Айнщайн е щял да достигне до формула обясняваща ВСИЧКО чрез уравновесяването на електромагнетизма и гравитацията в едно просто, кратко уравнение?
Въпроса ми към HeyGod - съгласен ли си с написаното от мене?
- Derek
- Пишеща машина
- Специалност: Право
Доста интересно. Мерси за поясненията.Fed написа:Прав си, че за момента ТО на Айнщайн не обяснява всичко. Учените все още не са открили ключа към обяснението на всичко. Или поне не са доказали такава теория. Има предположение - струнната теория. Тя вече "обяснява всичко". Но, тъй като включва съществуването на частици многократно по-малки от най-малките познати в днешно време, не може да бъде даказана или оборена /частиците са твърде малки дори и за най увеличаващите микроскопи/. Тя прави връзката между електромагнетизма и гравитацията, обяснявайки всичко чрез малки вибриращи частици /струни/. В момента Вселената се обяснява от 2 теории - Общата теория на относителността и Квантовата теория. Най-общо казано - Квантовата теория обяснява всичко в макросвета, а Теорията на Айнщайн - останалото.Derek написа:7. Мислиш ли, че Айнщайн е щял да достигне до формула обясняваща ВСИЧКО чрез уравновесяването на електромагнетизма и гравитацията в едно просто, кратко уравнение?
Но едва ли чичко Айнщайн би се съгласил със Струнната теория. Между другото той е бил твърдо ПРОТИВ Квантовата механика. Радвам се, че намирам мислещи млади хора, с които общуването е удоволствие.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.