Размисли и страсти с castelo

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

feichka написа:Би ли живял някъде извън България?
Ами бих живял, да. Кофти ми е тази идея, но за да си подредя живота, бих живял и в чужбина. Средиземноморието на Испания бих казал, че е място за човек като мен. Знам 2 думи на испански, но това е друга бира :lol:
feichka написа:И не ти ли тежи понякога славата? :lol: (почти цял форум женски създания въздиша по тебб... :lol: )

P.S. "почти цял форум женски създания" не ми звучи... :roll:..."почти всички женски създания от форума" май е по-добре. :)
Raya_Alexandra написа:Как всъщност приемаш този факт?
"Славата"... хахах :lol: Не ми тежи, стига да не почне да се набива прекалено много на очи във форума. Иначе разбира се ми харесва вниманието - абсолютно всяко мъжко его се ласкае от такива неща. Факт. Но е важно човек да не се превъзнася много. Пуснал съм 3-4 снимки, няколко момичета са написали "хубав", "готин" ала бала, но това е само форум. :D
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Колега,връщам ти въпроса :).
1.Кой албум и защо?
2.Коя песен/ни и защо?
3.Откога си фен и защо? :D
4.Коя е песента,която те грабна?
5.Любим член?
5.С кое не си съгласен около моят отговор на въпроса ти?(относно албумите специално)
6.Ще дойдат ли в България или ще се ръсим по чужбината,за да ги видим? :)
7.От кой град си родом?
8.Какво ти е мнението за СУ?
9.А за факултета и колегите в него?
10.Кой е тоя пияница дето е на аватара? :lol: :occasion5:
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

ти го разби колега..
Аз като запален турист и аз ще те питам малко по тази тема
Къде беше за последно?
Кои планини из България си обиколил и коя ти направи най-голямо впечатление? С какво?
Някъде извън България ходил ли си?
Ти нямаше ли да пускаш разни снимки от Рила?
дрън дрън
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

HeyGod написа:Колега,връщам ти въпроса :).
1.Кой албум и защо?
2.Коя песен/ни и защо?
3.Откога си фен и защо? :D
4.Коя е песента,която те грабна?
5.Любим член?
5.С кое не си съгласен около моят отговор на въпроса ти?(относно албумите специално)
6.Ще дойдат ли в България или ще се ръсим по чужбината,за да ги видим? :)
7.От кой град си родом?
8.Какво ти е мнението за СУ?
9.А за факултета и колегите в него?
10.Кой е тоя пияница дето е на аватара? :lol: :occasion5:
Първо аз да отговоря - доволен съм от твоя отговор хах :wink:

1. Общо взето се съгласявам с теб. Бих посочил Crush, These Days (чувствам се по същия начин като слушам песента), Bounce. Но същевременно не мога да кажа, че останалите ми харесват по-малко. Просто във всеки албум има уникални песни (изключвам може би само Lost Highways).
2. По този въпрос много добре се е изказала мацката, за която ти писа. От цялата им дискография като си направя плейлист само с песните, които най-много ми харесват, пак се получава един дълъг списък. :wink:
3. И аз като теб - когато излезе It's My Life и се превърна в суперхит, насочих вниманието си към тази група и впоследствие ми стана най-любима.
4. Хех... еми Джон... с буйната руса грива, която винаги е била обект на голямо внимание и този чар (тук някой да не си помисли нещо! :lol: ). Ако имах възможност да си избера друг глас, бих избрал неговия.
5. Май няма нещо, с което да не съм съгласен. Само може би харесвам Bounce повече от теб. Иначе за съжаление наистина последните им албуми нямат предишното звучене, особено Lost Highway. От възрастта ли, от съзряването ли не знам от какво е това укротяване.
6. На първо място са ми в списъка за концерти в БГ! Колко съм се молил да дойдат. За момента е малко вероятно. Дано някой ден... :wink:
7. От София съм.
8. Харесва ми. Още повече уча точно това, което исках. Бяха ме приели и в УНСС, но предпочетох СУ. Не ми харесва обаче това, което предполагам дразни всички - безпаричието, от което идват и редица ограничения.
9. За сега съм много доволен от факултета, ще видим как ще в бъдеще. Някои от горните курсове видях, че се оплакват от това онова. А за колегите нямам абсолютно никакви забележки. Чудесни хора, даже бях изненадан от липсата на самовлюбени индивиди. Много готина компания се оформи :D
10. Това е моят човек Джони бе :lol: На тази снимка е малко труден за разпознаване :D
Изображение
Изображение
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

бръм бръм написа:ти го разби колега..
Аз като запален турист и аз ще те питам малко по тази тема
Къде беше за последно?
Кои планини из България си обиколил и коя ти направи най-голямо впечатление? С какво?
Някъде извън България ходил ли си?
Ти нямаше ли да пускаш разни снимки от Рила?
1. Мармарис.
2. Витоша, Рила, Родопите, Стара планина, Странджа (как съм пропуснал да отида в Пирин). Най-много ми хареса... Рила да речем. Величествен вид, а и е "покрива" на Балканския п-ов :D . Човек се чувства много малък на такива места... Родопите също много ми харесват.
3. Турция, Австрия. За вбъдеще ще се постаря да разширя много списъка. Имам мечта да се впусна в европейска обиколка с кола или влак.
4. Не бях аз, а Vintersorg, ако не се лъжа. Аз имах планове да се кача на Мусала лятото, но пропаднаха. :(
Изображение
Изображение
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

айде да правим поход на форума до примерно.. хижа Левски. В карловския балкан, а лятото до Рай?
дрън дрън
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

Ми ние с колегите щяхме да ходим точно до Райското пръскало, но и тези планове пропаднаха... Трябва да поработим върху организацията :? :roll: :lol:
Изображение
Изображение
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

трябва трябва Райското си заслужава доста но вариантите са малко кофти. Ама в друга тема ще говорим.

Колко дена е най-дългия ти престой сред природата?
дрън дрън
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

12 дни на палатка.
Изображение
Изображение
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

Уча туризъм :)

Нещо, с което не мога да се примиря... Хм... Щом искаш в емоционален план, бих казал някои неволи в любовта. Уж младеж за чудо и приказ, пък все му разбиват сърцето :D

Съвършенство... Първата асоциация, която направих, беше с някоя красива суперспортна кола ("хех, мъже" а?). Бих свързал съвършенството и с нещо, което е въпрос на талант и способности - перфектно изпълнен танц примерно. Не мога обаче, да го отнеса към човек. Никой не е и не може да бъде съвършен. И не трябва да очаваме от някого да бъде такъв. В един момент би било скучно. :)
Изображение
Изображение
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

Street Spirit написа:предположих, че си достигнал подобно главозамайване, за да откриеш съвършенството в някого
Напротив, достигал съм. :D Любов, любов... Но когато всичко свърши, почваш да виждаш, че този човек всъщност не е толкова съвършен. Ама айде да не се впускам в клишета :D
Изображение
Изображение
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”