А относно съученичката - може и клсически да е,идея си нямам,не бях кой знае колко близка с нея
НАРОДНИ танци
Модератори: ники, Methuselah
-
figure_skater
- В началото бе словото
:)
Надявам се,че приемате целогодишно начинаещи,защото и аз бих искала да се запиша(може би към началото или средата на октомври).Имам малко опит от сватби. 
Да живееш значи да гориш и да не можеш да се стоплиш.(Ф.Ницше)
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Е,всяко начало е трудно,но се надявам да е и забавно!
''Случайно разбрах че в момента в София се провежда фолклорен фествивал!
http://www.sofiafest.com/3.html
Закриването е на 19-ти на площад Батенберг от 20:00, с концерт. Вероятно и утре ще има пак там и по същото време, тъй като това е основната сцена, но не съм напълно сигурен, нямам информация... А и от 21:00 пред Александър Невски щяло да бъде 'Това е България'? ''
Мисля,че това е същият Международен фолкорен фестивал,който се провежда,ако не се лъжа,от 36 години в Бургас,като преди това минава и през други градове в България.Това лято присъствах само на Гала-вечерта,на 25-ти август.В продължение на пет дни(21-25) имаше различни мероприятия(като например шествие на участниците- от около 20 различни държави-по главната улица,чрез което фестивалът беше открит),които всяка вечер завършваха с концерт.
Народните танци и народната музика,според мен,са нещо уникално като символ на културата и традициите.А в България понятието ''култура'' изглежда е само понятие,без смисъл,за все повече хора.Смисълът трябва да се съхрани по някакъв начин и аз ще се радвам много,ако успея да участвам в това съхранение.
''Случайно разбрах че в момента в София се провежда фолклорен фествивал!
http://www.sofiafest.com/3.html
Закриването е на 19-ти на площад Батенберг от 20:00, с концерт. Вероятно и утре ще има пак там и по същото време, тъй като това е основната сцена, но не съм напълно сигурен, нямам информация... А и от 21:00 пред Александър Невски щяло да бъде 'Това е България'? ''
Мисля,че това е същият Международен фолкорен фестивал,който се провежда,ако не се лъжа,от 36 години в Бургас,като преди това минава и през други градове в България.Това лято присъствах само на Гала-вечерта,на 25-ти август.В продължение на пет дни(21-25) имаше различни мероприятия(като например шествие на участниците- от около 20 различни държави-по главната улица,чрез което фестивалът беше открит),които всяка вечер завършваха с концерт.
Народните танци и народната музика,според мен,са нещо уникално като символ на културата и традициите.А в България понятието ''култура'' изглежда е само понятие,без смисъл,за все повече хора.Смисълът трябва да се съхрани по някакъв начин и аз ще се радвам много,ако успея да участвам в това съхранение.
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
:)
-
figure_skater
- В началото бе словото
Еййй,Ния,здравей!
много се радвам,че и ти мислиш така.радициите не са това,окето бяха,но ние трабва да се опитаме да ги запазим колкото се може по-дълго във времето.За тва хайде в четвъртък на танци.Аз вчера бях,беше адски готино ( и fan4battle е много добър
) беше супер,заповядай на 27-ми да не сам самичка 

- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка: