Aбе то си е за притеснение...хахаOrenda написа:станахме двамаincontrastofsin написа:A aз като въм вегетарианец имам ли шанс да намеря нещо за ядене там?дано не измрем от глад покрай студентството
Студентските столове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- incontrastofsin
- В началото бе словото
Mama's in the fact'ry
She ain't got no shoes
Daddy's in the alley
He's lookin' for the food
I'm in the streets
With the tombstone blues
She ain't got no shoes
Daddy's in the alley
He's lookin' for the food
I'm in the streets
With the tombstone blues
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Ima mruvka! Pileshki parjoli, kiufteta (nishto, che hruskat), supa topcheta... Ne e kato da nqma. A tova za registraciq i pokazvane na studentska knijka nikoga ne sum go chuval. Po-minalata godina mojeshe absoliutno vseki da hodi da qde v stola. Po edno vreme daje imashe semeistvo cigani koito idvata tam da obqdvat i nikoi nishto ne im kazvashe. Sega neznam kak e, moje i da sa go promenili.
Edit: Izvinqvam se za latinicata, razvali mi se kompiutara a na tozi na koito sum sega nqma kirilica.
Edit: Izvinqvam se za latinicata, razvali mi se kompiutara a na tozi na koito sum sega nqma kirilica.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

:)
Don Horhe написа:
Po edno vreme daje imashe semeistvo cigani koito idvata tam da obqdvat i nikoi nishto ne im kazvashe.
Може пък да са били студенти...

Po edno vreme daje imashe semeistvo cigani koito idvata tam da obqdvat i nikoi nishto ne im kazvashe.
Може пък да са били студенти...
- Morning Star
- От дъжд на вятър
:)
Ако под стопански факултет имаш предвид сградите на 4-ти километър, то вече съм посочил къде е, ама понеже си мързелив/а и не четеш, ще го напиша пак - до стадиона отзад, встрани от плувния басейн!
И не, няма къде да разбереш къде и какви столове има! Добър апетит!
И не, няма къде да разбереш къде и какви столове има! Добър апетит!
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
мръвки наистина имаDon Horhe написа:Ima mruvka! Pileshki parjoli, kiufteta (nishto, che hruskat), supa topcheta... Ne e kato da nqma. A tova za registraciq i pokazvane na studentska knijka nikoga ne sum go chuval. Po-minalata godina mojeshe absoliutno vseki da hodi da qde v stola. Po edno vreme daje imashe semeistvo cigani koito idvata tam da obqdvat i nikoi nishto ne im kazvashe. Sega neznam kak e, moje i da sa go promenili.

- DevilFighter
- В началото бе словото
А може ли да ми кажете какво е работното време на тези столове. И има ли някакви определени часове, които се водят за обяд и часове, определени за вечеря

Софтуерно Инженерство - I курс
Bonney Nem - Life is life
Bonney Nem - Life is life