Анкети....глей какво става!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Еми за това със спането...само като ти погледне човек аватара...и си представя как блъускаш с клавишите по цели нощи и се взираш уорено в монитора с фиксиращ поглед, подпряна на една ръчичка. Хихи... Но пък е подвеждащо....Може това да е бот, който си оставила да флууди из форума, пък ти през това време усилено работиш върху точка Б ...

- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
лелеле....Химера, аз взех, че познах на 100%, уау.....днес трябва да пусна тото - на някой така играх
(срам ме е, ама като не знаех налучквах) - това с рисуването, последния ......... ужас......не мога да повярвам (тралала скача из стаята, доволна от резултата си и лееееко изумена от себе си)
......
едит: а на няколко места пък писах каквото на мен би ми харесало
едит: а на няколко места пък писах каквото на мен би ми харесало
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил