Какво жертвахте?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
доколкото мен
Аз съм от КСК 2008 , но все пак и аз барабар Петко с мъжете да се включа в темата като споделя какво жертвах до сега ( от 2 месеца насам) жертвах профила си в сайт за запознанства (един ден просто го изтрих,защото много ме разсейваше,а ми беше ценен) , от вчера си жертвах и регистрацията в скайп за пробен период от време, жертвах голяма част от социалните си контакти .. а напоследък все повече усещам как жертвам и разсъдъка си. Ама ми е кеф бе!
Мисля си,че ако ме приемат Европеистика ще попадна точно на мястото си = а именно на 4ти километър!
Мисля си,че ако ме приемат Европеистика ще попадна точно на мястото си = а именно на 4ти километър!
По-добре не мога да го кажа !aahz написа:всеки, който е взел решение какъв ще бъде, е направил най-голямата жертва - отказал се е от всички други възможности, от всички пътища, лежащи пред него в момнета на избора
"избор на себе си"- май че така го наричаха при Славейков
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
- gusto_maina
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Re: доколкото мен
Ти си хахо...толкова жертви, толкова нещо...А това е само една кампания...колко по-сложни неща предстоят...И ако от сега започнем да жертваме приятелства и познанства...самички ли ще си кукаме накрая...carved_inside написа:Аз съм от КСК 2008 , но все пак и аз барабар Петко с мъжете да се включа в темата като споделя какво жертвах до сега ( от 2 месеца насам) жертвах профила си в сайт за запознанства (един ден просто го изтрих,защото много ме разсейваше,а ми беше ценен) , от вчера си жертвах и регистрацията в скайп за пробен период от време, жертвах голяма част от социалните си контакти .. а напоследък все повече усещам как жертвам и разсъдъка си. Ама ми е кеф бе!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аха-ха-ха-хаrueva написа:аз един елен, но беше вкусен.Бавария написа:Аз принесох в жертва няколко десетки сърми...Methuselah написа:Принесох в жертва кучето си докато се молех преди изпита на дванадесетте Бога![]()
![]()
![]()
то преди изпитите беше пълно с кандидатстуденти в горите да дебнат за животни за жертвопринушение
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
да, и аз бях там и аз ядохБавария написа:аха-ха-ха-хаrueva написа:аз един елен, но беше вкусен.Бавария написа:Аз принесох в жертва няколко десетки сърми...Methuselah написа:Принесох в жертва кучето си докато се молех преди изпита на дванадесетте Бога![]()
![]()
![]()
то преди изпитите беше пълно с кандидатстуденти в горите да дебнат за животни за жертвопринушение