Плуване?

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
snow_dreams
В началото бе словото

Мнение от snow_dreams »

$@$ho,кажи няк'во инфо за зкрития в Дианабад, ако знаеш
10х предварително;)
Поражение не съществува, докато човек не се признае за победен!
Аватар
zvezda
В началото бе словото
Специалност: KN
Курс: втори

Мнение от zvezda »

snow_dreams написа:
$@$ho написа:а за басейните дали може да си изкараме студентски карти и да плуваме с намаление?? Ако е 20-30 лева месечно хич няма да ходя на академик :)
хех...де да можеше така 8) само че има лек проблем...намаления за студенти има колкото искаш, но нали трябва да отчетеш все пак някакво присъствие в Академик, ако запишеш плуване;) кой ще те гони из цяла София, за да гледа дали плуваш или не :lol:
Мда, и аз си мислех и за двете неща. Плува ми се, ама ако ще ми отнема 4 часа с пътуването в двете посоки... Освен да запишем някакъв смотан спорт дето не се иска присъствие и да си плуваме някъде около Студ. град с въпросните карти с намаление? За мен времето не е без значение, особено след като си видях програмата :(
.:KH ~ II-pи курс:.
Аватар
$@$ho
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от $@$ho »

това намерих като информация, ама доколко е вярна не знам....
Диана плувен комплекс

кв. Дианабад, ул. Н. Гарбовкси 1
тел. 962 01 01, 08:00 – 20:00
3 басейна - олимпийски, спортен, за скокове, плажен волейбол, кът за децата

Вход – понеделник-петък 4 лв. (включва чадър, маса, шалте), шезлонг 3 лв.; събота-неделя 5 лв. (включва чадър, маса, шалте), шезлонг 4 лв.
Деца под 12 години - вход 2 лв. Шезлонг във ВИП зоната - 20 лв.
Скачане от кула - 0.50 лв. на скок.
Аватар
$@$ho
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от $@$ho »

ама това са летните цени...предполагам че зимата ще е различно :) Все пак зимата няма да използваме чадъри :)
Аватар
afrodita_f
В началото бе словото

Мнение от afrodita_f »

а тия карти за намаления от каде може да си ги намерим
Аватар
snow_dreams
В началото бе словото

Мнение от snow_dreams »

zvezda написа:Мда, и аз си мислех и за двете неща. Плува ми се, ама ако ще ми отнема 4 часа с пътуването в двете посоки... Освен да запишем някакъв смотан спорт дето не се иска присъствие и да си плуваме някъде около Студ. град с въпросните карти с намаление? За мен времето не е без значение, особено след като си видях програмата :(
ол да...определено си невероятно права! това за времето е супер ******, обаче плуването е може би единственият спорт, който ме кара да се чувствам меко казано перфектно :happy8: но ще трябва да се помисли и върху въпроса за времето...явно ще се решава в последния момент 8)
Аватар
snow_dreams
В началото бе словото

Мнение от snow_dreams »

инфото за Дианабад наистина си е за летния сезон...явно никой все още не е наясно с условията в закрития там.
$@$ho, 10х все пак :thumbleft:
afrodita_f написа:а тия карти за намаления от каде може да си ги намерим
зависи за кой басейн говориш ;) всеки плувен комплекс си има индивидуални цени, карти, намаления и т.н. така че само решаваш къде искаш да плуваш и оттам нататък правиш една разходка и се уреждаш с информацията, която ти трябва ;) дерзай :P
Аватар
afrodita_f
В началото бе словото

Мнение от afrodita_f »

хах :)
абе те в университетите правят някакви карти за намаления,поне така нещо дочух,с които карти имаш студентски намаления в магазини и каде ли не.Ама не знам дали СУ прави такива карти :roll:
Аватар
snow_dreams
В началото бе словото

Мнение от snow_dreams »

хах...имам чувството, че някой те е поизлъгал леко или ти нещо не си разбрала всичко както трябва...университети могат да ти издатат само уверения, с които търчиш за карти за намеления (за градския трансп. , за БДЖ и т.н.) отделно можеш да отидеш и тук :arrow: http://www.usitcolours.bg/, с чиито карти определено има намаления в магазини, кафенета иии където се сетиш ;) ако греша, поправете ме ( :
Последно промяна от snow_dreams на 05 Окт 2007, 08:48, променено общо 1 път.
Аватар
$@$ho
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от $@$ho »

има намаления по столовете ... най-важното :) :) Спортистите без храна не можем :)
Заек в компютърни науки :)
Аватар
afrodita_f
В началото бе словото

Мнение от afrodita_f »

хахах да видим как ще се наплюскаш и ще отидеш да плуваш,хахах но виш след тренировки мога да унищожа всичко около мен хахахае не в буквалния смисъл :lol: :wink: :lol:
Аватар
pity86
В началото бе словото

hm

Мнение от pity86 »

Hheh... i n abaseina pak 6te ima novi lica ... makar 4e ne znam dali 6te se zapisvam taq godina ...abe vie na taq dianabad zimata li 6te ska4ate ... :) q si hodet na akademik... ne e tolkova mizerno.... i koito se zapisva da gleda da e pri tumanova ... 4e e po svobodno.... i tq pone vliza vav vodata e ne da te obu4ava amam se pak .... ai hora priqtno pluvane ....a za banskite... estestveno 4e izrqzanite sa po qki za jenite... az ina4e za ko da hodq n ato q basein ;) 4at pat se slu4va po nqkoq priqtna iznenada .... hha ...
Аватар
afrodita_f
В началото бе словото

Мнение от afrodita_f »

абе то кой с какво иска да си плува хах но според мен е по удобно с цял бански :) аз сам тренирала 10 години плуване и знам какво е ;)
но 6том не е 4ак толкова мизерно е добре :)
bogo
В началото бе словото

Мнение от bogo »

Имам едно въпросче. Как мога да стигна от ФМИ (спирката на семинариите) до Академика на 4ти километър да се запиша плуване. И като стигна каква сграда търся.
Аватар
Светуващият
В началото бе словото

Мнение от Светуващият »

afrodita_f написа:абе то кой с какво иска да си плува хах но според мен е по удобно с цял бански :) аз сам тренирала 10 години плуване и знам какво е ;)
но 6том не е 4ак толкова мизерно е добре :)
Мислиш ли? Може и да не плуваш с цял бански. Аз няма да имам нищо против. Споко.
Любовта - това е, което ни поддържа.
Страстта - то е, което ни разроява.

Светуващият
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”