Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
еми и това е идея,тъкмо ще бъде изненада(шегувам се).Бих ти пратила снимка,но проблемът е че не иска да ми се прикачи,т.е. ми пише,че била голяма,така че ако толкова държиш,ще трябва да изчакаш до 1-ви
ми аз skype може и да имам,но никой не го е поискал,че да го давам.А иначе като разберем къде и в колко ни викат може да се разберем нещо,макар че едва ли ще успеем да се познаем.
P.S.:Ако някой разбере кога и къде трябва да се явим на 1-ви да пишеееееееее!!!
фифи едни познати ми казват че първо се ходи в ректората и след това във ФМИ за да си вземем студентските книжки. други че направо във ФМИ се ходи. ако някои знае с точност нека сподели
и аз знам че първо се ходи в аулата в ректората и после във ФМИ-то.На мен дори ми казаха че трябва в 9ч. да сме в аулата,после пък някъде видях,че ни викат в 11ч. ...така че и аз не знам в колко и къде ни викат. Колеги,които не сте от София,споделете къде ще живеете,че на мен това ми е проблем.
фифчето написа:и аз знам че първо се ходи в аулата в ректората и после във ФМИ-то.На мен дори ми казаха че трябва в 9ч. да сме в аулата,после пък някъде видях,че ни викат в 11ч. ...така че и аз не знам в колко и къде ни викат. Колеги,които не сте от София,споделете къде ще живеете,че на мен това ми е проблем.
Фифи, и аз така съм чувала , че в аулата трябва да сме в 9ч., а пък във ФМИ в 11ч. ама не знам... Охх, ами то се видя, че с тъпите общежития нищо няма да стане, ами да намерим някоя изгодна квартирка... Аз съм в процес на търсене още!
nvidia_power написа:фифи едни познати ми казват че първо се ходи в ректората и след това във ФМИ за да си вземем студентските книжки. други че направо във ФМИ се ходи. ако някои знае с точност нека сподели
А защо не спиш ти в този...ранен час?! Как седиш до 4:30ч....или искаш да свикваш със студентския живот?!