И аз много обичам боя. А бихте ли ми казали къде се намира базата долу-горе, понеже не съм хич запозната с географията на София. Много ли е далеч от Студентски град? А от центъра?
Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя две-три гъсеници.
Е споко. Ако не се съберат достатъчно желаещи за бокс специално, ще ви водя на платени тренировки. Не са толкова скъпи. Предната година на Академик бяха по 2-3 лева на тренировка. Тва май включваше и щангите да си блъскаш... не помня.
в нашата по едно време идваха поне 6-7 жени, процентно почти една трета от мъжете. това е модерен спорт, не забравяй, много жени се занимават/биха се занимавали с него само поради тази причина.
Ама за се занимавали сериозно нали?Защото по едно време идваха 5-6 момиченца от една компания ....ама.... те го удряха повечче на лигавня... отказваха дори ръкавици да си слагат ... А ако сега сме повечко-бих се радвала много
What in the world can make a brown-eyed girl turn blue ???!
Mille написа:И аз искам кик-бокс и като гледам както винаги няма много момичета желаещи за този спорт... ..хмх...
ееее,тука във форума засега забелязвам,че сме доста момичетата желаещи кик-бокс ако тази година има в списъка за спорта - ще се запиша,друг е въпроса дали ще сме в една група
Възмутен съм ! Няма нито бокс нито кик-бокс ! Нямало интерес... Е как може... сега какво ще запиша и аз не знам... От бойните спортове има само джудо...