Аристотел Македонеца - ХА!
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Слушам си аз радио и чувам - освен Кирил и Методий - македонски братя, вече се говори и за Аристотел Македонеца. Интересна ще ми е реакцията на гърците по въпроса.
Що за комплекси на нашите мили съседи? Как да се отнасяме към тяхната могъща държава с толкова богата история?
Що за комплекси на нашите мили съседи? Как да се отнасяме към тяхната могъща държава с толкова богата история?
-
Disasterpiece
- Derek
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
АРМЕНКА написа:Много ми е интересно как нашите скъпи братя от Македония щом толкова ни плюят и са такива националисти,защо се натискат пред посолствата ни за български визи?!?
България явно им се вижда не толкова крива,както до преди няколко години или с други думи..ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА![]()
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
има хора в македния които са грамотни и знаят че са българи.но мнозинството от тамошното население е с промити мозаци и вярват на всичките глупости които им снасят от белград
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
- la_cazadora
- Драскач
Подобни изцепки са жалки, но ги разбирам ... Представям си какво е. Вярваш, че си македонец, а където и да отидеш извън страната си и кажеш какъв си, всеки ти се подсмихва с едно на ум. И накрая им избива съчмата. Вкопчват се да доказват на целия свят, че съществува македонска нация.
Тъжно и абсурдно...
Но и те не са виновни. Виновни са онези, които им дадоха измислена идентичност и ги обрекоха цял живот да се борят за нея ...
Но и те не са виновни. Виновни са онези, които им дадоха измислена идентичност и ги обрекоха цял живот да се борят за нея ...
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абе каквото и да си говорим,най-важно за македонците си е тяхното самосъзнание,както и да се върти историята, за каквито се мислят, такива ще си бъдат и така ще се показват пред света.Факт е ,че голяма част от тях са с промити мозъци, но това сега е обективната реалност и само да си прехвърляме историческите факти като топка между държавите едва ли ще промени нещо
Като птичка в небесата 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
melestorm написа:Стига сте хранили македонците бе!
Те са си българи, като нас!
Не мога да обвинявам македонците за това, в което ги превърнаха и продължават да ги превръщат. Проблемът е, че никой не взима проблема с измислената идентичност на един цял народ насериозно. Това е. Тези, които трябва да говорят, мълчат. Скоро ще бъде късно. Плаче ми се. Жал ми е за горките българи.la_cazadora написа:Тъжно и абсурдно...
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Re: Аристотел Македонеца - ХА!
Това си е лудница! Македония е като GTV - комедийният канал! ЕваЛЛа!
Това си е лудница! Македония е като GTV - комедийният канал! ЕваЛЛа!