статистика

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
nvidia_power
В началото бе словото

Мнение от nvidia_power »

то и хриси може да даде една ако не е проблем!
фифчето
В началото бе словото

Мнение от фифчето »

еми и това е идея,тъкмо ще бъде изненада(шегувам се).Бих ти пратила снимка,но проблемът е че не иска да ми се прикачи,т.е. ми пише,че била голяма,така че ако толкова държиш,ще трябва да изчакаш до 1-ви :D
Аватар
nvidia_power
В началото бе словото

Мнение от nvidia_power »

фифи ти нямаш ли skype да ни я пратиш там?!!!! :D
Аватар
WankerBG
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от WankerBG »

хаха.Явно ще е изненада.А на 1ви ше се събереме ли някъде предварително и заедно да ходиме натам ?
Кефа няма цена...стига да можеш да си го позволиш
фифчето
В началото бе словото

Мнение от фифчето »

ми аз skype може и да имам,но никой не го е поискал,че да го давам.А иначе като разберем къде и в колко ни викат може да се разберем нещо,макар че едва ли ще успеем да се познаем. :D
P.S.:Ако някой разбере кога и къде трябва да се явим на 1-ви да пишеееееееее!!!
Аватар
WankerBG
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от WankerBG »

Добре фифи...би ли ми казала скайпа си за да си полафим :lol: ...готино прозвуча :lol:
Аватар
nvidia_power
В началото бе словото

Мнение от nvidia_power »

фифи едни познати ми казват че първо се ходи в ректората и след това във ФМИ за да си вземем студентските книжки. други че направо във ФМИ се ходи. ако някои знае с точност нека сподели
фифчето
В началото бе словото

Мнение от фифчето »

и аз знам че първо се ходи в аулата в ректората и после във ФМИ-то.На мен дори ми казаха че трябва в 9ч. да сме в аулата,после пък някъде видях,че ни викат в 11ч. ...така че и аз не знам в колко и къде ни викат. :( Колеги,които не сте от София,споделете къде ще живеете,че на мен това ми е проблем. :cry: :cry: :cry:
Аватар
Цвети
В началото бе словото

Мнение от Цвети »

фифчето написа:и аз знам че първо се ходи в аулата в ректората и после във ФМИ-то.На мен дори ми казаха че трябва в 9ч. да сме в аулата,после пък някъде видях,че ни викат в 11ч. ...така че и аз не знам в колко и къде ни викат. :( Колеги,които не сте от София,споделете къде ще живеете,че на мен това ми е проблем. :cry: :cry: :cry:
Фифи, и аз така съм чувала , че в аулата трябва да сме в 9ч., а пък във ФМИ в 11ч. ама не знам... :lol: Охх, ами то се видя, че с тъпите общежития нищо няма да стане, ами да намерим някоя изгодна квартирка... :wink: Аз съм в процес на търсене още! :lol:
.:: Статистика - I курс ::.
Аватар
Цвети
В началото бе словото

Мнение от Цвети »

nvidia_power написа:фифи едни познати ми казват че първо се ходи в ректората и след това във ФМИ за да си вземем студентските книжки. други че направо във ФМИ се ходи. ако някои знае с точност нека сподели
А защо не спиш ти в този...ранен час?! :D Как седиш до 4:30ч....или искаш да свикваш със студентския живот?! :lol: :lol:
Аватар
DevilFighter
В началото бе словото

Мнение от DevilFighter »

Само обърквате системата. А аз бях разбрал за абсолютно различни часове за 1-ви октомври. :twisted: :twisted:
Софтуерно Инженерство - I курс
Bonney Nem - Life is life
Аватар
Цвети
В началото бе словото

Мнение от Цвети »

DevilFighter написа:Само обърквате системата. А аз бях разбрал за абсолютно различни часове за 1-ви октомври. :twisted: :twisted:

Хахаха, може и ти да си прав. Аз във форума може би съм чела някъде! :lol:
Аватар
DevilFighter
В началото бе словото

Мнение от DevilFighter »

И аз може би съм прочел във форума :lol: :twisted:
Софтуерно Инженерство - I курс
Bonney Nem - Life is life
Аватар
nvidia_power
В началото бе словото

Мнение от nvidia_power »

А защо не спиш ти в този...ранен час?! Как седиш до 4:30ч....или искаш да свикваш със студентския живот?!

може и така да се каже ама е сега се прибрах от дискотека и нещо не ми се лягаше веднага и реших да видя дали някои не е писал и така
Аватар
WankerBG
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от WankerBG »

хах аз като се прибера от дискотека,не че ми се ляга,ама друго не мога да права :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”