HeyGod написа:Колега,връщам ти въпроса

.
1.Кой албум и защо?
2.Коя песен/ни и защо?
3.Откога си фен и защо?
4.Коя е песента,която те грабна?
5.Любим член?
5.С кое не си съгласен около моят отговор на въпроса ти?(относно албумите специално)
6.Ще дойдат ли в България или ще се ръсим по чужбината,за да ги видим?

7.От кой град си родом?
8.Какво ти е мнението за СУ?
9.А за факултета и колегите в него?
10.Кой е тоя пияница дето е на аватара?

Първо аз да отговоря - доволен съм от твоя отговор хах
1. Общо взето се съгласявам с теб. Бих посочил Crush, These Days (чувствам се по същия начин като слушам песента), Bounce. Но същевременно не мога да кажа, че останалите ми харесват по-малко. Просто във всеки албум има уникални песни (изключвам може би само Lost Highways).
2. По този въпрос много добре се е изказала мацката, за която ти писа. От цялата им дискография като си направя плейлист само с песните, които най-много ми харесват, пак се получава един дълъг списък.
3. И аз като теб - когато излезе It's My Life и се превърна в суперхит, насочих вниманието си към тази група и впоследствие ми стана най-любима.
4. Хех... еми Джон... с буйната руса грива, която винаги е била обект на голямо внимание и този чар (тук някой да не си помисли нещо!

). Ако имах възможност да си избера друг глас, бих избрал неговия.
5. Май няма нещо, с което да не съм съгласен. Само може би харесвам Bounce повече от теб. Иначе за съжаление наистина последните им албуми нямат предишното звучене, особено Lost Highway. От възрастта ли, от съзряването ли не знам от какво е това укротяване.
6. На първо място са ми в списъка за концерти в БГ! Колко съм се молил да дойдат. За момента е малко вероятно. Дано някой ден...
7. От София съм.
8. Харесва ми. Още повече уча точно това, което исках. Бяха ме приели и в УНСС, но предпочетох СУ. Не ми харесва обаче това, което предполагам дразни всички - безпаричието, от което идват и редица ограничения.
9. За сега съм много доволен от факултета, ще видим как ще в бъдеще. Някои от горните курсове видях, че се оплакват от това онова. А за колегите нямам абсолютно никакви забележки. Чудесни хора, даже бях изненадан от липсата на самовлюбени индивиди. Много готина компания се оформи
10. Това е моят човек Джони бе

На тази снимка е малко труден за разпознаване