Въпрос към дамите...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
"Вече само мъжете се бръснат", както се казваше в една реклама. Каквото и да значи това.
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
еми ние не се щавим целите да са си взимаме епилатори.толкова пари за пиене за една машинка за изтезаване,не благодаря
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Tanparmaiel
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Хахах .. имат някои .. аз съм нацелвал момиче със окосмяване между гърдите.. Нищо друго не ми е действало толкова бързо да ми падне ерекцията като напипването на косми между цициBlood Countess написа:Че вие по гърдите ли имате?Marmelada написа:Ами епилаторите и скубането не влияели добре на гърдите,засягат там нз си какво вече ,могат да предизвикат проблеми с гърдите,много нежна кожа,много голяма близост до гърдите.На мен това не един човек лекар ми го е разправял и не само на мен,та не се пипам с епилатор там![]()
![]()
Малииииииииии...
Nothing is Perfect
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
окосмяването около гърдите при жените си е чист хормонален проблем,което би трябвало да се лекува и никак не е смешноpafkata написа:Хахах .. имат някои .. аз съм нацелвал момиче със окосмяване между гърдите.. Нищо друго не ми е действало толкова бързо да ми падне ерекцията като напипването на косми между цициBlood Countess написа:Че вие по гърдите ли имате?Marmelada написа:Ами епилаторите и скубането не влияели добре на гърдите,засягат там нз си какво вече ,могат да предизвикат проблеми с гърдите,много нежна кожа,много голяма близост до гърдите.На мен това не един човек лекар ми го е разправял и не само на мен,та не се пипам с епилатор там![]()
![]()
Малииииииииии...
Последно промяна от Mira на 21 Сеп 2007, 19:41, променено общо 1 път.