Аз си слагам снимки,за да разведря обстановката.Пък коментари от рода на - мис не знам си къв,ти приличаш на не знам си какво и т.н. ... еми да засягам се,ама ми минава много бързо.Пък и всеки има право на мнение,но не и на подигравка със снимки,той си знае кой е ... Аз съм щастлив,че има достатъчно много хора,който ми се радват(не от форума) и ми пука за тяхното мнение,а не за това на хора,който не съм виждал,а може би няма и да видяBlood Countess написа:Той ги е показвал- виж портретките!
размисли и страсти с heygod
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- HeyGod
- Легендарен флуудър
Ти правиш ли разлика между О и У.Както и да е - това е шегаБавария написа:ти правиш ли разлика м/у клечо, на който му се очертават мусколите,Blood Countess написа:На Гоги не му трябва фитнес! Ти виждал ли си му коремните мускули?
и здрава коремна преса
както и да е - аз нямам въпроси към юнака.
Поздрави и успех в СУ.
По темата - сега другите хора не знам какво смятат,но аз никога не съм спирал да казвам,че съм слаб.Да,релефен съм,ама не съм маса мускули...Просто колкото и да ям,имам прекалено бърз метаболизъм и съм много висок

- HeyGod
- Легендарен флуудър
А де!castelo написа:Кой е най-добрият албум на Bon Jovi? Или в кой имаш най-много любими песни?
Това е въпроса!
Какви са тея коремни мускули,снимки и пущиняци!
Заявявам,че това ще е най-дългият ми пост до сега,а може би и занапред!
1.Bon Jovi - пИрфектен като за дебют,това е истинското Bon Jovi звучене,това е един от най-големите хитове - Runaway
2.7800 Fahrenheit - слабо ... но да не забравяме коя песен е тук - Only lonely ...
3.Slippery when wet - 2 млн. копия за месец ... изводи ... това е Bon Jovi,това е най-продаваният им албум
4.New Jersey - хитове,хитове и пак хитове,една от любимите ми песни - Born to be my baby
5.Crossroad - кой не е слушал Always,кой не е чувал за нея
6.These Days - слушайки го по 4-5 пъти подред без да ми омръзне ... май това ще да е моят албум,където е и HeyGod,а при слушането на These Days ... чувството,което ме обзема не може да се опише
7.Keep The Faith - много силен албум,още повече се затвърждават на сцената
8.Crush - супер силно завръщане,малко ме е яд,че повечето асоциират Bon Jovi само с It's my life.Обаче тука е куриоза - именно заради It's my life прослушах Bon Jovi
9.Bounce - тук нещатата вече се изчерпват лека,полека ... Същото звучене като в Crush,дори Everyday ми звучи като It's my life отчасти,както и Bounce
10.This Left Feels Right - Страхотна работа!Да правят кавари на собствени песни и да ги направят перфектни,но ... стига балади,момчета!
11.100 000 000 Bon Jovi Fans Can't Be Wrong - този диск си струваше 100-те долара,само заради самият му вид,просто е нещо уникално.Песните вътре не са нищо особено,по-скоро за релакс или да те приспят,но си струва.Въпреки че,според мен това не е един типичен Box Set.
12.Have a nice day - какво е това?!Това не е Bon Jovi за мен.Това е едно 3-то продължение на албума Crush,но вече с изчерпани идеи и нещата не се развиват добре.Слушам have a nice day,но си казвам - това не е ли Everyday?
13.Lost Highway - вече имаме 4-та част на Crush?И то толкова скоро?От тук не знам дали има песен,която да си струва,за жалост,докато при предишните албуми имаше тук таме ако се разровим.
Като цяло - не трябва да вадят албуми през 1-2 години,трябва да се обърнат назад да видят какво са били,какво са свирили,а не колко комерсиална музика харесват хората.Трябва да бъдат това,което бяха.Да правят истинска рок музика!
Като извод мога да кажа - These Days.Просто този албум ме изпълва ... песни като HeyGod (това сигурно им е най-силната песен,с рок звучене),These Days,много балади и т.н.
А за песен - тук определено не мога да реша.Знаеш ли във един форум бях прочел едно момиче какво беше казало - "не мога да реша коя песен ми е любима,това е все едно да кажа,кое от децата си обичам най-много".Така е!
Аз обаче нямам деца
castelo,доволен ли си?

- HeyGod
- Легендарен флуудър
ж.к. Суха рекаradja написа:къде ще живееш, батка? намери ли кфартирка?:)
с варненката от МО ли ще си?
кога ще пием по едно с тебе на софийска земя?:)
Много яко се уредих,даже взех под крилото си и един колега
Квартирката е пИрфектна.Тристаено апартаментче,хазяйна е 2 години по-голям от нас и е от Варна.Много съм доволен;).
Аз съм толкова откачен,че варненката предпочете хлебарките в общежитието пред ужаса да и се пречкам в квартирата
Ще живея с един колега в стаята.За по-любопитните - има 2 легла,няма да спим на едно.
Ще пием кат' дойда

-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Smoking Mirror написа:Колко точно близки са ти отношенията с Феб... Ъъъ, така де, Фед (заради пръстите го обърках :р)
Много близки
Ние въртим виртуална любов.Нали така,тигре
Истината е,че аз дори не съм го виждал.Всичко е за майтапа
Според мен ще има сватба,надявам се той да няма претенции и да поканим целия форум.После ще има малки Hey Fed God -ченца
Според мен Fed e пич и ми е кеф да си правим забавното през форума.Обаче Crematory май трябва да ни бие с БАНана яко по главата

- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: четвърти
HeyGod написа:![]()
![]()
![]()
Много близки![]()
Ние въртим виртуална любов.Нали така,тигре![]()
![]()
Истината е,че аз дори не съм го виждал.Всичко е за майтапа.А на мен ми е забавно,обичам да се смея
.И явно намерих сродна душа - спамер
.
Според мен ще има сватба,надявам се той да няма претенции и да поканим целия форум.После ще има малки Hey Fed God -ченцаили пък Godfed-чета
![]()
Според мен Fed e пич и ми е кеф да си правим забавното през форума.Обаче Crematory май трябва да ни бие с БАНана яко по главата.Аз като кавалер поемам неговата вина
![]()
.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
1.Твоето мнение за мен не ме интесува.Ти защо се подпираше като уплашен "надменен келеш" в коридорите на СУ ?Беше те страх да си кажеш името ?Connecting написа:1. Що се движиш като уплашен заек в СУ?
2. Що се плашиш, когато иззад ъгъла изскача двуметров 120-килограмов "надменен келеш" , снима те и не ти се представя?
3. Що караш точно 7-ма серия БМВ?
4. Каква зодия си?
5. Каква марка GSM използваш?
6. Ще ставаме ли съквартиранти с теб ?
2.Направи разграничителна линия между плашене и учудване.Защото няма човек,който да не се учуди като "надменен келеш" остреща му каже - "ооо МО,ко прайш,кога пак ше идваш в Бургас,аз няма значение кой съм ..." Правя "поклон" на обноските ти.
3.Не карам БМВ.Дори нямам книжка.Не знам колко насериозно си го взел.Харесвам БМВ-та - кой не ги харесва.7-ма серия го казах така,но 7-ма серия си е 7-ма серия.Никога няма да откажа и една 3-та
4.Стрелец
5.Sony Ericsson K800i
6.Мечтай си

-
Connecting
- От дъжд на вятър
Да речем имам си здравословен проблемHeyGod написа:Ти защо се подпираше
1. Защо не допуснеш, че има още по-голям майтапчия от теб, който днес къде на майтап, къде сериозно присъства на общото събрание на СУ (външни хора не се допускат) като фоторепортер, без да има нещо общо с журналистическата гилдия?

- HeyGod
- Легендарен флуудър
Connecting написа:1. Защо не допуснеш, че има още по-голям майтапчия от теб, който днес къде на майтап, къде сериозно присъства на общото събрание на СУ (външни хора не се допускат) като фоторепортер, без да има нещо общо с журналистическата гилдия?
Човек,ти както се опитваш да направиш?Да ме накараш нещо да завидя ли?
Ти ако си по-голям майтапчия от мен,аз значи съм Бог.
Btw аз успявам да не правя снимки без фокус

-
Connecting
- От дъжд на вятър
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Сам питаш - сам си отговаряшConnecting написа:Защо си толкова заблуден?![]()
![]()
Не те е ошамарил животът още, има време
Мога да кажа само,че не ме познаваш.Благодаря за голямото внимание,коеот ми отделяш.

- radja
- Гутенберг
- Курс: втори
C
Sorry, че се намесвам, ама, Connecting, винаги ли си такава досада?(=
Герги, с к'фо ги плашиш тия хора, че така бягат от теб? бтв пожелавам ти така да плашиш и хлебарките^^
имаш ли най-важните обекти до жилището си-
1/ Нон-стоп
2/ Баничарница
3/ Супер
4/ Квартална градинка
?
Герги, с к'фо ги плашиш тия хора, че така бягат от теб? бтв пожелавам ти така да плашиш и хлебарките^^
имаш ли най-важните обекти до жилището си-
1/ Нон-стоп
2/ Баничарница
3/ Супер
4/ Квартална градинка
?