Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Само да ви кажа за езиците... Не прекалявайте с много езици! Имайте предвид, че за първите две години се очаква от вас да стигнете нивото на тези, на които това им е първи еаик. (това рядко се случва, освен ако не заложите на летни авантюри по езикови курсове в Испания, Франция или Германия) След това групите се обединяват и учите терминология и странознание на въпросния език. Някои преподаватели се съобразяват, но други не.
Хмм...това леко ме безпокои, защото аз лично си бях решила да запиша френски като втори и евентуално немски като трети, за който се смята, че имам бегли познания от гимназията... ама ако ще се учи само за да избутам за тройка....не си струва много май....
„Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.“
Здравейте! Приета съм Европеистика с английски. Можех да вляза и МО на второ класиране, но не съжалявам за избора си.
Аз пък записах като втори испански, въпреки че исках немски. Може да го пиша като трети...
"It's better to burn out than to fade away!" (Kurt Cobain)
Приета съм Европеистика и много се радвам!Но още по-доволна ще бъда,ако очакванията ми се оправдаят.Бих искала да чуя някое компетентно мнение за специалността...