Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
ае новоприетите не участват в другите класирания нали? щото тука едни искат да ме убедят че можело да ни земат на 2-о или 3-о класиране понеже незнам си кой миналата година така били го приели и вече напрао
Crescent ..ми в моята стая са 3 но колко ще сме незнам ...... иначе 51 блок като се замисля не е толкова зле понеже е близко до 42Б и до 54 където са приятелите и има спирка точно надолу по пътя ще видим .. само някви хлебарки има и тем подобни.А кой сте още в 51 блок ?
uktc, Meth, Devil (или по на кратко - колеги от мат10 ) ми аз съм си у Русе тъй като трябваше да се прибера. Но след няколко дена вече отивам и оставам. До тогава ще ме чакате...
На мене ми хареса че съквартирант ще ми е момче също от КН, но 2 курс.
Аз утре отивам да си го заемам (общежитието). Стискайте палци стаята да не е от най-гнусните. Я, някой да каже имат ли обедна почивка и по кое време е!
Имат обедна почивка разбира се. Служителита на касите почиват от 12:30 до 13:00 или от 12:00 до 12:30, не си спомням много добре, а домакинката излезна в почивка от 13:00 до 13:30. Съветвам те да отидеш сутринта по-раничко. Успех