Коя телевизия ви е любимата? И защо?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
Пинк и Бйелина ТВ - пускат супер сръбско.Кефя се много и на Скат - в тая телевизия са събрани от психопати и интригантки до едни от най големите умове на днешна България! 
Когато бях малко момче,попитах мама какъв да бъда - дали да бъда Вила или син.Ето какво ми отвърна тя : Вземи пушката на баща си и стреляй по боклуците от Сити.Викай винаги за гордостта на Бирмингам - 'Астън Вила'!!!!
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кой по точно е "големите умове на днешна България"...?2shae написа:Пинк и Бйелина ТВ - пускат супер сръбско.Кефя се много и на Скат - в тая телевизия са събрани от психопати и интригантки до едни от най големите умове на днешна България!
Като изключим Сидеров естествено.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Например Георги Ифандиев,Георги Жеков.Юлиян Вучков също,но на момонти изпушва.Паган написа:Кой по точно е "големите умове на днешна България"...?2shae написа:Пинк и Бйелина ТВ - пускат супер сръбско.Кефя се много и на Скат - в тая телевизия са събрани от психопати и интригантки до едни от най големите умове на днешна България!
Като изключим Сидеров естествено.
Когато бях малко момче,попитах мама какъв да бъда - дали да бъда Вила или син.Ето какво ми отвърна тя : Вземи пушката на баща си и стреляй по боклуците от Сити.Викай винаги за гордостта на Бирмингам - 'Астън Вила'!!!!
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка: