Кой ще запише тенис на корт?
Модератори: ники, Methuselah
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Аз се двоумя между плуване и тенис на корт.
Не знам до колко добри са материалните бази ...
sedrik,как беше волейбола?Защото от друга страна колективните спортове ме кефят,пък и имам добра физика за волейбол.
Не знам до колко добри са материалните бази ...
sedrik,как беше волейбола?Защото от друга страна колективните спортове ме кефят,пък и имам добра физика за волейбол.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Ами волейбола представляваше следното: отиваш, загряваш 15 минути и след това играеш. Ако очакваш някой да ти показва разни удари и да те учи да играеш, няма да стане. Поне така беше в моята група. Ако очакваш абсолютно всички да са на невероятно ниво, може би пак не става. Повечето обаче си играят доста добре. Иначе залата е в Биологическия факултет и не е много зле.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
-
кой повика кой почука
- Драскач
- Kleo
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Е, добре, де, тогава защо питаш? На мен ми хвалеха много Wilson и затова ти ги препоръчах.
Калев, не са те излъгали, но това е само за тези, които и понятие си нямат от правилна стойка и държене на ракетата.
А мен пък просто не ме влече този спорт и се записах там просто защото всичко, което ми харесваше, беше запълнено.
Ако и през втората година спортът е задължителен, минавам на катерене, каланетика или фитнес.
Калев, не са те излъгали, но това е само за тези, които и понятие си нямат от правилна стойка и държене на ракетата.
Последно промяна от Kleo на 19 Сеп 2007, 21:47, променено общо 1 път.
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Май не се изказах правилно, не визирах това, че се записват хора, които не са хващали ракета. Имах предвид, че не виждам смисъла на "тренировка" по тенис на корт, на която присъстват 20 души, а кортът е само един. На волейбола също се събират 20-ина души, но там поне всеки успява да поиграе и да се раздвижи.
И аз смятах да записвам тенис, но закъснях и сега не съжалявам, честно казано. Все пак е най-добре да питате хора, които са били там, моите изводи са от чужди впечатления.
It's peanut butter jelly time!