иначе за курсовете-вече мога да ви дам пълна информация
Фигурно пързаляне
Модератори: ники, Methuselah
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
призовавам всичкото форумци дето имат желание, да си направим една среща на пързалката тоя уикенд
всеки да каже кога е свободен, и ще измислим компромисен вариант, някой час в който ще могат да дойдат най-много хора
Иве, я кажи как беше разписанието на пързалките събота и неделя? от 15:00 и от 18:00 ли бяха?
Иве, я кажи как беше разписанието на пързалките събота и неделя? от 15:00 и от 18:00 ли бяха?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- katia_kateto
- В началото бе словото
- Курс: семестриално завършил
- Обратна връзка:
-
bluebird
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Привет!
И аз много обичам кънки, фигурно, хокей - всичко на лед! Нямам търпение да започне сезонът. Просто няма такова усещане като бързото пързаляне! :Р А има ли някой навит за "Папагал"? Да вземем да се съберем повечко хора...
И аз много обичам кънки, фигурно, хокей - всичко на лед! Нямам търпение да започне сезонът. Просто няма такова усещане като бързото пързаляне! :Р А има ли някой навит за "Папагал"? Да вземем да се съберем повечко хора...
... И те бяха възприели работната хипотеза, че щастието е в непрекъснатото опознаване на непознатото и смисълът на живота е пак в същото...
-
figure_skater
- В началото бе словото
Ейййййй,лелеее адски мн се радвам,че няма да съм единствената студентка в университета ЛУДА на тема фигурно пързаляне.Както и личи от аватара ми Албена и Максим са моите идоли и не мога да си представя живота без ледената пързалка.Но както май всички тук не съм професионалистка-твърде стара съм за тва
ама ходя доста редовно на свободните на Славия,6тото ми е по-близко
Та мн ще ми е приятно с вас да се видим някои път на леда и да се запозная с вас
А относно фигурното пързаляне като спорт в НБУ - dormouse не ги мрази чак толкова мн.И аз в началото като разбрах изпитвах същото,ама само 1-вия семестър(или година,не сам сигурна точно как беше) може да запишеш този спорт без да доплащаш допълнително за това,но след това ако искаш да продължиш да го тренираш трябва да си плащаш все едно си най-обикновен гражданин,та като се има предвид разликата м/у нашите годишни такси и техните и това,че все пак у4иш в СУ(за мен тва е най-добрия университет в България) излиза,че прецаканите са ТЕ,а не ние
така че споко 
Та мн ще ми е приятно с вас да се видим някои път на леда и да се запозная с вас
А относно фигурното пързаляне като спорт в НБУ - dormouse не ги мрази чак толкова мн.И аз в началото като разбрах изпитвах същото,ама само 1-вия семестър(или година,не сам сигурна точно как беше) може да запишеш този спорт без да доплащаш допълнително за това,но след това ако искаш да продължиш да го тренираш трябва да си плащаш все едно си най-обикновен гражданин,та като се има предвид разликата м/у нашите годишни такси и техните и това,че все пак у4иш в СУ(за мен тва е най-добрия университет в България) излиза,че прецаканите са ТЕ,а не ние

-
Dragon Rouge
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
samodiva_yana
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Фигурно пързаляне
Къде има тренировки? Колко пъти седмично са, каква е цената, вземат ли 21-годишни бивши балерини...изобщо такива неща ме интересуват...
Когато Бог отнеме нещо от твоята хватка той не те наказва,а просто изпразва ръката ти,за да получиш нещо по-голямо!
-
jakis
- В началото бе словото
- Специалност: biologiq
- Курс: втори
Re: Фигурно пързаляне
HI!BIH ISKALA DA POPITAM KUDE KOGA I KAK MOGA DA SI NAMERQ UROCI PO FIGURNO PARZALQNE!!!!!!!! MNOGO SHTE VI BUDA BLAGODARNA AKO MI KAJETE !!!!!!