Добро утроHimera написа:Е, на това му викам - задоволяване на нагона... !
Едит: не само де, беше ми приятно да заспя в прегръдките на някоя, че не ми се беше случвало от..айде няма да коменирам откога
Едит2: то па каква реклама си направих
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Добро утроHimera написа:Е, на това му викам - задоволяване на нагона... !
мда, по добре е в началото - да няма объркани и неразбрали, и разговори от типа "ама аз си мислех.....но нали...", "не ме ли харесваш...но защо да не тръгнем..."Crematory написа: Всеки си знае мястото в живота на другия и докъде се простират правата муВажното е като се случи за първи път, след това да се разберете,че няма да сте двойка. А още по-добре да се разберете за това не след, а преди, още като го надушвате,че е на път да стане
Мне, исках да чуя и някой като Crematory, който да даде пример със себе си, доказващ, че представите ми за въпросните отношения са приложими на практика.dzenga написа: Нямах впредвид теб, а Sw1tchedПросто ми се струва , че той е решил какво да прави и единственото от, което има нужда е да чуе "давай", за да почне
![]()
Бухахахахаха, култова репликаSw1tched написа: А иначе..не знам, не съм се затичал примерно да и звънна и да кажа:
- Здрасти, искаш ли да правим приятелски секс?
My words exactlytwiggy написа:не мога да разбера защо придавате чак толкова голяма важност на секса? голяма работа. как може да попречи на приятелството ако наистина е приятелсвто? чак да не можеш да погледнеш човека в очите?..![]()
приятелствто - хубаво, секс - хубаво. не вижам какво толкова може да стане ако и двамата са наясно какво искат все пак