Tърся си съквартирантката
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Tърся си съквартирантката
Търся момиче,настанено в моята стая..Казва се Женя Енчева Янкова-ще бъде първи курс в ГГФ...Женя ако видиш това драсни лично съобщение,а ако някой нейн познат го види да каже...
))Мерси предварително;)
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Re: Tърся си съквартирантката
аз ако съм на нейно място като те видя в стаята още първата вечер ще те удуша.откъде накъде ще й казваш трите имена тук?може да не й е приятно на момичето,може да си има някакви съображения. много по-простичко щеше да бъде,ако беше написала Женя от ГГФ примерно.Не мислиш ли?ugly_girl написа:Търся момиче,настанено в моята стая..Казва се Женя Енчева Янкова-ще бъде първи курс в ГГФ...Женя ако видиш това драсни лично съобщение,а ако някой нейн познат го види да каже...))Мерси предварително;)
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Re: Tърся си съквартирантката
Не, не успях да се сдържа да не се смея!compaq написа:аз ако съм на нейно място като те видя в стаята още първата вечер ще те удуша.ugly_girl написа:Търся момиче,настанено в моята стая..Казва се Женя Енчева Янкова-ще бъде първи курс в ГГФ...Женя ако видиш това драсни лично съобщение,а ако някой нейн познат го види да каже...))Мерси предварително;)
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=8516
Това е темата за търсене на съквартиранти. Ползвай я. Заключвам.
Това е темата за търсене на съквартиранти. Ползвай я. Заключвам.