Какво се учи по педагогика? (03.09.2005)

Архив на теми от раздел "Студенти"
Аватар
sapiorka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Какво се учи по педагогика? (03.09.2005)

Мнение от sapiorka »

Новаче заек ще съм тази година :) сигурно много се кефите на зайци като видите колко необразовани са, ама да не забравихте, че и Вие сте били. Та като всяко ново не чак толкова прилежно дете ми е чудно дали някой може да ми каже какво се учи в Педагогиката...принципно ако е подобно на ПНУП съм горе долу наясно с нещата, но ако няма нищо общо -усещам, че ще съм много босо... поне на 3-ти :) Така де, може да звучи тъпо,но не обичам да отида някъде и да си нямам ни най-малка представа какво става:)
(като да си от село и да търсиш някое забутано место в София без карта:))
Budi zatvoren za nepoznatite,a otkrit za priqtelite, no ne prekaleno, za6toto nikoga ne se znae koi ti e priqtel i koi ne e!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

И идея си нямам. Учила съм педагогика само като предмет, не като специалност, но много ми харесваше.Общо-взето учихме теория на възпитанието и дидактика. Различни видове възпитание,как трябва да се преподава, изисквания разни. Иначе самата специалност не знам с какво точно се занмава :D
Аватар
Galatea
В началото бе словото

Re: Какво се учи по педагогика?

Мнение от Galatea »

sapiorka написа:Новаче заек ще съм тази година :) сигурно много се кефите на зайци като видите колко необразовани са, ама да не забравихте, че и Вие сте били. Та като всяко ново не чак толкова прилежно дете ми е чудно дали някой може да ми каже какво се учи в Педагогиката...принципно ако е подобно на ПНУП съм горе долу наясно с нещата, но ако няма нищо общо -усещам, че ще съм много босо... поне на 3-ти :) Така де, може да звучи тъпо,но не обичам да отида някъде и да си нямам ни най-малка представа какво става:)
(като да си от село и да търсиш някое забутано место в София без карта:))
Здрасти колежке! :D Аз също съм заек и ще уча педагогика.И аз не знам какво точно представлява специалността,но хвърли едно око на учебния план(в сайта на СУ,отваряш факултети,отиваш на твоя -не знам дали си във ФП или ФНПП,след това потърси учебни планове-ще ги намериш лесно :wink: )Не знам за всички педагогики,но за общата педагогика има доста разяснения по отношение на това,което се учи.
Сбъдват се мечтите на тези,които работят,докато мечтаят.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

е как така се записвате да учите нещо без да знаете какво :? :?:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Galatea
В началото бе словото

Мнение от Galatea »

Е,ами аз се записах обща педагогика,защото ме приеха на първо класиране,а на второ щяха да ме приемат БИН и реших,че ще ми е по-интересна педагогиката ,а ако може да се вярва на учебния план-специалността наистина е интересна. :)
Сбъдват се мечтите на тези,които работят,докато мечтаят.
Аватар
6matko
В началото бе словото

Мнение от 6matko »

Някой знае ли точния час,в който ни викат във факултета.Една любезна дама ми каза 14часа,но това беше като се записвах.
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

И аз съм Педагогика първа година:) на мен ми казаха в канцеларията в 10 часа май, ама кой ти помни почнах на млади години да изкуфявам :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

учиш се как да се занимаваш с некви нагли и арогантни лапенца с жалто на устата, ама много им знае... :evil:
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

post-mortem написа:учиш се как да се занимаваш с некви нагли и арогантни лапенца с жалто на устата, ама много им знае... :evil:
е що говориш така сега.. ако всички като теб се отнасят към децата, то нищо чудно, че стават хулиганчета и не знам какви още :(
освен това ми прави впечатление за 50ти път, че пишеш "жалто" --> мисля, че не е правилно :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”