(като да си от село и да търсиш някое забутано место в София без карта:))
Какво се учи по педагогика? (03.09.2005)
- sapiorka
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Какво се учи по педагогика? (03.09.2005)
Новаче заек ще съм тази година
сигурно много се кефите на зайци като видите колко необразовани са, ама да не забравихте, че и Вие сте били. Та като всяко ново не чак толкова прилежно дете ми е чудно дали някой може да ми каже какво се учи в Педагогиката...принципно ако е подобно на ПНУП съм горе долу наясно с нещата, но ако няма нищо общо -усещам, че ще съм много босо... поне на 3-ти
Така де, може да звучи тъпо,но не обичам да отида някъде и да си нямам ни най-малка представа какво става:)
Budi zatvoren za nepoznatite,a otkrit za priqtelite, no ne prekaleno, za6toto nikoga ne se znae koi ti e priqtel i koi ne e!
- Galatea
- В началото бе словото
Re: Какво се учи по педагогика?
Здрасти колежке!sapiorka написа:Новаче заек ще съм тази годинасигурно много се кефите на зайци като видите колко необразовани са, ама да не забравихте, че и Вие сте били. Та като всяко ново не чак толкова прилежно дете ми е чудно дали някой може да ми каже какво се учи в Педагогиката...принципно ако е подобно на ПНУП съм горе долу наясно с нещата, но ако няма нищо общо -усещам, че ще съм много босо... поне на 3-ти
Така де, може да звучи тъпо,но не обичам да отида някъде и да си нямам ни най-малка представа какво става:)
Сбъдват се мечтите на тези,които работят,докато мечтаят.
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
е що говориш така сега.. ако всички като теб се отнасят към децата, то нищо чудно, че стават хулиганчета и не знам какви ощеpost-mortem написа:учиш се как да се занимаваш с некви нагли и арогантни лапенца с жалто на устата, ама много им знае...
освен това ми прави впечатление за 50ти път, че пишеш "жалто" --> мисля, че не е правилно