Какво жертвахте?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- RauChEr
- От дъжд на вятър
Юни и и до 17 юли тва жертвах аз.. ограничих всичките си развлечения през това време... щото иначе нямаше да стане нищо
а през годината си е било както всяка друга .. 
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
- RauChEr
- От дъжд на вятър
Ха-ха бонус .. октомври вече времето е благо отново да идем се запотим в залитеDesodeset написа:Нищо не съм жертвал!Даже спечелих,получих шкембенце![]()
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
Не смятам,че съм загубила нещо,напротив-само положителни неща:натрупах повече знания,получих добър житейски урок,като не ме приеха миналата година,отсях си приятелите още по-добре,попътувах си доста...
Тъпо е да се мисли,че са "дадени жертви",сякаш някой ви е натискал да кандидатствате в СУ и сякаш сте на края на живота си!!!

Тъпо е да се мисли,че са "дадени жертви",сякаш някой ви е натискал да кандидатствате в СУ и сякаш сте на края на живота си!!!
единственото стойностно мнение от всички досегаzelena_ написа:Не смятам,че съм загубила нещо,напротив-само положителни неща:натрупах повече знания,получих добър житейски урок,като не ме приеха миналата година,отсях си приятелите още по-добре,попътувах си доста...
Тъпо е да се мисли,че са "дадени жертви",сякаш някой ви е натискал да кандидатствате в СУ и сякаш сте на края на живота си!!!![]()
- red&white
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
И това го казва ИДИОТ като тебе който пуска яко неадекватни безсмислени и идиотски темиzelena_ написа:
Не смятам,че съм загубила нещо,напротив-само положителни неща:натрупах повече знания,получих добър житейски урок,като не ме приеха миналата година,отсях си приятелите още по-добре,попътувах си доста...
Тъпо е да се мисли,че са "дадени жертви",сякаш някой ви е натискал да кандидатствате в СУ и сякаш сте на края на живота си!!! Evil or Very Mad Exclamation
единственото стойностно мнение от всички досега Exclamation
на 24ти започва ебанта 
да,защо,нещо притеснява ли теred&white написа:И това го казва ИДИОТ като тебе който пуска яко неадекватни безсмислени и идиотски темиzelena_ написа:
Тъпо е да се мисли,че са "дадени жертви",сякаш някой ви е натискал да кандидатствате в СУ и сякаш сте на края на живота си!!! Evil or Very Mad Exclamation
единственото стойностно мнение от всички досега Exclamation
- aahz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
всеки, който е взел решение какъв ще бъде, е направил най-голямата жертва - отказал се е от всички други възможности, от всички пътища, лежащи пред него в момнета на избора
"избор на себе си"- май че така го наричаха при Славейков
"избор на себе си"- май че така го наричаха при Славейков
This is my life
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams