Въпроси и мнения относно курса IATA/UFTAA

Toзи радел предоставя възможност на вас и на фирми да публикуват информация за нуждите си. Бъдещата цел на този подфорум е да стане място за обратна връзка между бизнеса и образованието. Ако имате желание да помагате за развитието му и имате свежи идеи, моля свържете се с нас.

Модератор: fluffy cloud

Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Въпроси и мнения относно курса IATA/UFTAA

Мнение от АРМЕНКА »

Преди да породя маса от въпроси от сорта на "Какво,по дяволите значат тези съкращения?",искам да обясня на тези,които не разбират за що за животно става въпрос тук.
Зад въпросните буквички стои нещо съвсем простичко,а именно професионален курс за туристически агенти,резервация на тур.пакети и агенти по продажба на самолетни билети.Самият курс се провежда през определен период от време от избрани туристически агенции в цял свят,включително и в България.Успешното завършване на обучението се извършва с писмен изпит,предимно на английски език.
Аз самата искам да се запиша на такъв курс,затова бих се радвала да чуя мненията за продължителостта,същността на изучаваното,цените,оплаквания и коментари от други хора,които са го карали.
Благодаря предварително на всички,които биха писали тук :salute:
Изображение
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Това звучи интересно.
Дай малко повече информация за това къде, как и за колко ще се запишеш...
Поздрави и успех. :)
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Честно казано,и аз нямам много инфо все още...но доколкото знам струва около 1200-1400 лв :shock: ,и е с продължителност около 2 месеца...друго не знам засега..
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Да, и после не те взимат на работа, защото нямаш стаж :lol: Обмислях да ставам стюардеса преди няколко месеца, та покрай това, мярках и обяви за агенти за билети....Никъде не взимат без стаж - ни стюардеси, ни агенти за билети :roll:
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Ами май има нещо такова,како Крематори,за съжаление е така..един гол курс си е едно нищо.. :(
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Работа, стаж и кариера”